Vești îngrijorătoare pentru fanii lui Kate Middleton. Noi detalii despre starea de sănătate a Prințesei de Wales

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Palatul Kensington a a dezvăluit informații privitoare la momentul în care Kate Middleton se va întoarce la îndatoririle sale regale.

Un expert regal a numit cea mai recentă actualizare a Palatului Kensington despre lupta cu boala a lui Kate Middleton drept „îngrijorătoare”, potrivit geo.tv.

Vorbind pentru Sky News, expertul regal Emily Carver a spus: „Națiunea este îngrijorată pentru că nu am văzut-o de atâtea luni”.

Ea a mai spus: „A trecut destul de mult (n.r. timp) de la acel moment, așa că este îngrijorător”.

Anterior, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a spus că „nu este de așteptat” ca Prințesa de Wales, Kate Middleton, să revină la îndatoririle sale până când echipa medicale care o tratează nu își va da acordul.

„Munca proiectelor Prințului și Prințesei este întotdeauna în desfășurare. Educația timpurie este o prioritate uriașă pentru Prințesă și, prin urmare, a fost ținută pe deplin la curent pe parcursul dezvoltării activității Grupului de lucru și a văzut raportul”, a transmis și purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

„Prințesa de Wales a fost forța motrice din spatele grupului operativ. Ea a fost ținută la curent de la înființarea grupului de lucru, a citit raportul și a fost informată cu privire la acesta. Acesta e un angajament clar și asumat, pe viață. Dar am fost foarte clari că acum are nevoie de spațiu și intimitate pentru a se recupera. Se va întoarce la muncă când va primi undă verde de la medici”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel