Vasile Șeicaru a spus adevărul: După emisiunea asta, mă vor face zob

Vlad Manolache / 21 oct 2018 / 17:30 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Vasile Șeicaru a dezvăluit adevărul despre cum mergeau lucrurile la Cenaclul Flacăra.

Vasile Șeicaru a povestit, la emisiunea "Voi cu Voicu" de la Antena 3, ce se întâmpla la Cenaclul Flacăra și de ce trebuia să recite Adrian Păunescu poezii pentru familia Ceaușescu. 

"Eu nu judec, pentru că eu nu e treaba mea"

"Acolo se impuneau stilurile noi în folkul românesc la Cenaclul Flacăra. Această manifestare în cultură nu a avut nicio treabă cu politica cum vor să spună unii că a fost instrument. Bine, știu că după emisiunea asta îmi voi atrage tot felul de comentarii așa cum se întâmplă, așa cum se întâmplă de regulă, mai ales negative, în care unii, care se ascund în negura vremurilor și de care nu o să afle nimeni cine sunt cu adevărat, mă vor face zob. Noi nu am avut treabă cu politicul, cu Partidul Comunist, cu chestii din astea. Noi ne vedeam de treaba noastră.

Noi, pentru faptul că eram în Cenaclul Flacăra și eram apărați în anii 78-79 să nu ne tundem, pentru că altfel sărea Păunescu ca ars. Și am trăit vremuri fantastice. Eu nu judec, pentru că eu nu e treaba mea să judec ce a făcut Adrian Păunescu acolo. Părerea mea este că a făcut un lucru extraordinar. Pentru ca anumite cântece foarte periculoase pe care le cântam noi pe versurile lui să apară în public, el recita o poezie pentru Nicolae Ceaușescu sau pentru Elena Ceaușescu. Aș vrea să spun un lucru pe care lumea nu știe. În nicio carte a lui Păunescu nu se regăsesc poeziile astea", a declarat Vasile Șeicaru.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26