Van Damme, mesaj pentru Boloni: Un nebun

Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, a declarat că aşteaptă mai mult de la mijlocaşul Jelle Van Damme, care i-a răspuns sec tehnicianului român că este "nebun" scrie site-ul walfoot.be. 

Întrebat de ziarişti de ce nu a făcut nicio schimbare în meciul câştigat duminică la Charleroi (1-0), în prima etapă de campionat, Boloni a răspuns că echilibrul echipei i se părea "foarte bun". 

El a vorbit despre Van Damme, unul dintre jucătorii rămaşi pe banca de rezerve. "Echipa nu stă în el. E unul dintre cei 25 de jucători. Aştept de la el să le pună la fel de multe probleme adversarilor ca atunci când era jucătorul lui Anderlecht. E clar?", a spus Boloni.

Răspuns jignitor 

După declaraţiile de duminică ale antrenorului său, Jelle Van Damme a ţinut să-i răspundă subtil pe Instagram într-o story pe care era scris: "Tăcerea este cel mai bun răspuns pentru un nebun." 

Fostul internaţional belgian, care în octombrie va împlini 35 de ani, evoluează la Antwerp din vara anului trecut. 

În altă ordine de idei, Boloni a recunoscut că echipa are nevoie de întăriri: "Vreau să câştig şi meciurile de acasă, ceea ce n-am reuşit destul de des în sezonul trecut. Vreau de asemenea să fim echipa care domină. La sfârşitul sezonului trecut, i-am spus conducerii ce doresc. Vreau... cinci Bolat." 

Tehnicianul doreşte cinci jucători cu mentalitatea portarului Sinan Bolat şi care să aibă şi calitatea acestuia. Săptămânile viitoare se va putea vedea dacă directorul sportiv Lucien D'Onofrio a înţeles mesajul tehnicianului, scrie site-ul citat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel