Valentin Gheorghiu și invitații săi la Ateneul Român

Valentin si Roxana Gheorghiu. Foto Virgil Oprina
Valentin si Roxana Gheorghiu. Foto Virgil Oprina

Unul dintre momentele de culminație și excelență artistică devenite tradiție la Festivalul „Vara Magică” o constituie prezența pianistului Valentin Gheorghiu în cadrul concertelor desfășurate sub genericul Dialogul generațiilor.

Unul dintre momentele de culminație și excelență artistică devenite tradiție la Festivalul „Vara Magică” o constituie prezența pianistului Valentin Gheorghiu în cadrul concertelor desfășurate sub genericul Dialogul generațiilor. Miercuri, 2 august,de la ora 19.30 pe scena Ateneului Român alături de Valentin Gheorghiu se vor afla soția acestuia, Roxana Gheorghiu – pian și fiica lui, Valentina Gheorghiu  – pian, dar și o altă celebră celebră familie de muzicieni români, Marin Cazacu– violoncel, Ștefan Cazacu – violoncel și Iulia Adriana Cazacu – vioară.

Programul este construit în jurul unor lucrări celebre, precum Händel– Sonata pentru două violoncele și pian, Mozart - Sonata pentru două piane, Händel/Halvorsen– Passacaglia pentru vioară și violoncel, Beethoven – Trio nr. 4 în Si bemol major op. 11, Rachmaninov - Trio elegiac, Ravel - La Valse.

(w670) Valentin G

Valentin Gheorghiu şi Marin Cazacu. Foto Virgil Oprina

Lanto Communication organizează a şasea ediţie a Festivalului Internaţional “Vara Magică” la Ateneul Român din Bucureşti în perioada 5 iulie - 23 august 2017. Concertele sunt organizate în fiecare săptămână și prezintă pe afiş formaţii camerale, dar şi orchestre simfonice precum Orchestra Română de Tineret, Orchestra Naţională de Tineret a Olandei, Romanian Sinfonietta Orchestra și Orchestra Naţională de Cameră a Moldovei, alături de celebri dirijori şi solişti români şi străini. Cea de a VI-a ediție a Festivalului „Vara Magică” reafirmă forța parteneriatului prin care Lanto Communication oferă publicului său o vară la standarde culturale europene.

Beneficiind de aer condiționat, Sala Mare a Ateneului Român va fi din nou gazdă primitoare a unui șir de evenimente artistice de nivel internațional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel