Vacanțele în Bali, limitate. S-ar putea să stai la rând, dacă vrei să ajungi pe insulă. Măsura propusă pentru următorii 100 de ani

Vacanțele în Bali, limitate. S-ar putea să stai la rând, dacă vrei să ajungi pe insulă. Măsura propusă pentru următorii 100 de ani / Foto: Pixabay, de Chris
Vacanțele în Bali, limitate. S-ar putea să stai la rând, dacă vrei să ajungi pe insulă. Măsura propusă pentru următorii 100 de ani / Foto: Pixabay, de Chris

Guvernatorul Bali propune cote de 100 de ani pentru turiștii străini

Guvernatorul Bali, Wayan Koster, a cerut un sistem de cote de 100 de ani pentru turiştii străini, scrie ziarul Detik, potrivit Interfax.

"Cazurile de comportament necivilizat din partea turiștilor străini au devenit mai frecvente în Bali, majoritatea venind din Rusia. Și nu putem opri acest proces fără a impune vreo sancțiune, pentru că Bali are în continuare ca scop revigorarea turismului după pandemia de coronavirus", a explicat el.

Prin urmare, guvernatorul a propus introducerea de cote pentru ca străinii să viziteze Bali.

"Nu vom mai duce o politică de turism de masă, o vom limita prin introducerea unui sistem de cote pentru următorii 100 de ani. Dacă lăsăm totul așa, atunci vom fi percepuți ca o destinație bugetară, vor veni turiști venituri și cheltuieli reduse", a mai spus acesta.

Rușii, considerați turiști problemă



Potrivit lui Koster, mecanismul de cotă nu a fost încă stabilit, dar există o variantă în care străinii vor trebui să se înregistreze cu un an înainte de vizita planificată în Bali și să aștepte să le vină rândul.

De la începutul anului 2023, încălcările normelor culturale și ale legilor privind migrația de către turiștii străini au devenit mai frecvente în Bali. Majoritatea plângerilor vin împotriva cetățenilor Rusiei și Ucrainei. În acest timp, 101 străini au fost deportați din Indonezia, inclusiv 27 de ruși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel