Un tată a fost găsit vinovat pentru că și-a ucis fiica. Fata de 17 ani denunțase abuzuri sexuale

Un tată britanic a fost găsit vinovat fiindcă și-a ucis fiica vitregă după ce a abuzat-o sexual.

Un tată din Marea Britanie a fost găsit vinovat pentru că și-a ucis fiica vitregă de 17 ani pentru a o aduce la tăcere, după ce aceasta l-a acuzat de hărțuire sexuală. Conform The Sun, Bernadette Walker a fost văzută în viață ultima dată acum un an și câteva zile, când tatăl său, Scott, a luat-o de la bunicii ei.

Cadavrul fetei nu a fost găsit nici la un an după moarte

Trupul neînsuflețit al minorei nu a fost găsit vreodată, fiindcă bărbatul a mințit și derutat poliția. Tatăl de 51 de ani a făcut o „alianță necurată” cu mama fetei, Sarah, pentru a părea că tânăra a rămas în viață și doar a fugit de acasă. Cei doi au trimis mesaje de pe telefonul mobil al copilei și au postat pe rețelele de socializare după ce au dat-o dispărută pentru a lăsa „urme false”.

Walker nu era tatăl biologic a lui Bernadette și a venit cu un plan malefic după ce fata i-a spus mamei că a fost abuzată. Astfel, a reușit să o facă să tacă pentru totdeauna. Acesta a fost găsit vinovat de ucidere și obstrucționarea legii la Tribunalul Coroanei din Cambridge, Marea Britanie. Judecătorii încă se decid dacă să o condamne și pe mamă pentru obstrucționarea legii.

Ce a acuzat fata ucisă?

Așa cum se arată în documentele de la tribunal, Bernadette, care îi spunea „tată” bărbatului, i-a spus mamei sale că a fost „abuzată sexual mai mulți ani la rând”. Acesta ar fi spionat-o cum se dezbrăca cu ajutorul unor camere ascunse în baie și o atingea fără voia sa. Tânăra a fost trimisă la bunicii săi, fiind foarte tristă din cauza evenimentelor traumatizante.

Când Walker a venit să o ia de la bunici, aceasta a dispărut. Tatăl condamnat a spus că venea cu Bernadette acasă în acea zi, iar la o oprire aceasta a fugit. Telefonul criminalului a fost stins între 11:23 dimineața și 12:54 după-amiaza, iar procurorii susțin că acela a fost momentul în care a ucis-o. Primul său apel după ce și-a aprins telefonul a fost o conversație de 9 minute cu partenera sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel