Un caz ”Dincă” în Italia. Româncă, ucisă și incendiată. Asasinul a primit închisoare pe viață

O româncă a fost ucisă și incinerată în Italia.

Raffaele Esposito, italianul de 34 de ani din Savignano, provincia Forlì-Cesena, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, pentru uciderea Nicoletei Vasilica Neaţă, o tânără româncă de 31 de ani, stabilită în Italia.

Fostul bucătar este acuzat că a omorât-o pe femeie în noaptea de 29 spre 30 august 2018. După ce i-a luat viaţa, bărbatul a ars-o și a aruncat rămășițele într-o zonă din spatele cabinei de taxare de pe autostrada Modena Sud.

Macabra descoperire a fost făcută în zona San Donnino, aproape de lacurile Vivinatura, o zonă izolată și cunoscută ca fiind frecventată de prostituate.

Cum au indentificat-o pe femeie

Dintre puținele rămășițe ale Vasilicăi, găsite sub cenușă de către anchetatori, nu mai exista practic nimic care să ducă la identificarea ei. Putea rămâne un alt cadavru neidentificat dacă nu ar fi fost un șurub care, cu 5 ani în urmă i-a fost implantat în femur pentru a susține osul. O proteză cu un cod precis, numai două de acest fel în Italia până acum, care a dus rapid la identificarea româncei, citează observator.tv.

În doar 10 zile, italianul de 34 de ani a ucis-o pe Nicoleta, a abuzat o tânără și a încercat să răpească o altă fată de 18 ani. Camerele de supraveghere l-au filmat pe bărbat cum a bruscat-o pe adolescentă, în încercarea de a o răpi.

Cine era Vasilica Nicoleta Neaţă

Născută și crescută în România, Vasilica Nicoleta Neața a ajuns în Italia pe când era doar o copilă și, după ce a locuit la Bassano și Vicenza, s-a mutat la Modena.

A devenit prostituată, iar viața sa a fost împovărată cu accidente și bătăi primite deja pe când „lucra" în zona orașului Vicenza.

În noaptea incidentului, românca a urcat în mașina Lancia Y a lui Raffaele Esposito și nu s-a mai întors acasă.

Zilele trecute, pentru faptele sale, italianul de 34 de ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă, scrie ilrestodelcarlino.it, citează observator.tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel