Un an şi două luni de închisoare pentru un jaf. Arma folosită, inedită

Laurence Vonderdell, un bărbat de 50 de ani, din Bournemouth, Marea Britanie, a fost condamnat la 14 luni de închisoare, după ce a comis un jaf la o bancă. Până acum nimic spectaculos, însă arma utilizată de Laurence în atacă este una mai rar întâlnită.

Conform Metro Online, bărbatul a intrat în sediul băncii cu o banană pe post de armă. În ciuda acestui aspect, chiar i-a convins pe angajaţii băncii să-i dea 1.100 de lire sterline în bancnote de 20 de lire sterline.

La ieşirea din bancă, Laurence chiar a dat nas în nas cu doi poliţişti. Le-a povestit acestora tot ce s-a întâmplat, dar ofiţerii pur şi simplu nu au vrut să-l creadă. Povestea li s-a părut atât de aiurea, încât i-au solicitat lui Laurence să-şi vadă de treabă.

Abia după ce a ajuns la o secţie de poliţie, bărbatul a reuşit să-i convingă pe oamenii legii de fapta comisă.

Bărbatul a comis jaful cu banana pentru că voia să fie arestat

Chiar şi aşa, poliţiştii au vrut să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere din sediul băncii înainte de a-l acuza oficial de jaf.

Motivul pentru care a pus la cale povestea respectivă? Laurence tocmai fusese evacuat aşa că a vrut să fie arestat pentru a avea asigurat un acoperiş deasupra capului.

Atât anchetatorii, cât şi judecătorii care l-au condamnat pe Laurence susţin că "incidentul a fost unul stresant pentru casieriţa ameninţată. Nu avea de unde să ştie că atacatorul avea o banană învelită într-o pungă de plastic. Ce s-ar fi întâmplat dacă intervenea o echipă de elită şi deschidea focul?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel