Ultimul trib. Alex Filip a fost eliminat: După plecarea mea sunt sigur..

Ultimul trib
Ultimul trib

Ultimul trib. Concurentul Alex Filip a fost eliminat. Acesta a fost la duel cu Silviu Geandra, care, se pare, a reușit să rămână în concurs.

Înainte de a pleca de pe insula Ultimul trib, Alex Filip a transmis un mesaj emoționant și cutremurător, în același timp.

"Am ieșit dintr-un duel cu un om pe care îl respect foarte mult, cu care mă cunosc și m-am întâlnit în competiții în trecut, cu un sportiv valoros, nu am ieșit în fața unui om accidentat, unui om slab, cum ar fi preferat să facă alții pentru a-și proteja poziția. Consider că plec cu capul sus.

Cea mai mare părere de rău, în momentul ăsta, este că plec eu, poate spre surprinderea unora, este că echipa mea s-a destrămat, iar după plecarea mea sunt sigur că jumătate din ea va cădea psihic și va pleca unul câte unul. Și mă refer la cei de pe insulă. Concurentele sunt foarte sensibile, oricât ar încerca să pară puternice, este foarte greu. Rând pe rând mi-au spus că sunt dispuse să nu mai stea. Probabil, la următoarele probe vor face în așa fel încât să piardă, ca să plece acasă", a declarat Alex Filip. 

"Am trăit toat viața într-un sistem militar. Acolo am văzut ce înseamnă să fii șef și ce înseamnă să fii lider. Când ești șef, impui, când ești lider, tragi toată echipa după tine. Nu ai cum să câștigi de unul singur", a mai spus concurentul. 

VEZI ȘI Ultimul trib. Concurentă, sfâșiată de dor: Era ziua lui 

CITEȘTE ȘI Dima Trofim: "Sora mea trebuia să trăiască, a fost greşeala medicilor"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel