Dima Trofim: "Sora mea trebuia să trăiască, a fost greşeala medicilor"

Dima Trofin a vorbit despre durerea pricinuită moartea surorii sale, pentru care a ales să participe la emisiunea Ultimul Trib, în speranța că va strânge mai mulți bani pentru a ajuta-o pe tânără să trăiască.

"Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepţi, să încerci, cu toate că nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi înainte. Nu accept, nu pot să accept. Însă am găsit puterea în mine de a merge mai departe. Eu sunt aşa datorită ei. Ea m-a educat, m-a făcut cine sunt şi datorită ei am absolut tot ce am. Îi simt prezenţa întotdeauna. Sora mea trebuia să trăiască! E greşeala doctorilor. Acum se fac investigaţii în acest caz şi o să am un răspuns cât de curând. Sora mea era în comă când m-au sunat părinţii, iar în câteva ore s-a stins.

Vorbisem cu ea la telefon cu două zile înainte. Mi-a zis să fac bine acolo şi apoi să mă întorc acasă. Ea ţinea foarte mult la cariera mea, îmi era alături. Ştiu că nu i-ar plăcea să fiu trist şi să plâng, iar eu vreau ca ea să fie mândră de mine. Unul dintre motivele pentru care am mers în «Ultimul Trib» a fost să o pot ajuta pe ea. A fost ceva spontan şi la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie aşa şi nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Sora mea mai mare a fost ca şi mama mea. Pot spune că am două mame, dar acum una e în Ceruri", a povestit Dima, în emisiunea "Prietenii de la 11".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel