Ultimă Oră! Când se va decide soarta lui Ponta în Parlament

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunțat că Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis ca moțiunea de cenzură inițiată de PNL să fie citită miercuri, la ora 10:00, și dezbătută în plenul reunit marțea viitoare, de la ora 10:00.

"Citirea moțiunii va fi făcută miercuri, la ora 10:00. (...) Votul pe moțiunea de cenzură și dezbaterea se vor face marțea viitoare, pe 29 septembrie, la ora 10:00", a declarat Valeriu Zgonea.

Partidul Național Liberal a depus, luni, la Parlament, o moțiune de cenzură intitulată "Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!".

"Astăzi am depus la cabinetele celor doi președinți ai Camerei Deputaților și Senatului moțiunea de cenzură intitulată „Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”", a anunțat liderul deputaților PNL, Eugen Nicolăescu.

Citește și: Alina Gorghiu, solicitări ferme pentru Oprea și Dragnea

El a precizat că moțiunea este semnată de 180 de parlamentari.

În document, liberalii susțin că premierul, fiind trimis în judecată, compromite o națiune întreagă și că liderii UNPR și PSD, Gabriel Oprea și Liviu Dragnea, sunt "complicii" acestuia dacă îl sprijină în continuare.

"Partidul Național Liberal a decis să depună, de îndată, această moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Victor Ponta pentru că situația actuală, cu un premier trimis în judecată, compromite o națiune întreagă. În orice altă țară din UE premierul și-ar fi dat demisia în momentul următor începerii urmăririi penale, adică acum mai bine de trei luni", arată liberalii în textul moțiunii.

Vezi și: Klaus Iohannis, reacție categorică după ce Victor Ponta a fost trimis în judecată de DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel