Klaus Iohannis, reacție categorică după ce Victor Ponta a fost trimis în judecată de DNA

Președintele Klaus Iohannis a oferit, joi, după ședința CSAT, prima reacție după ce Direcția Națională Anticorupție a anunțat trimiterea în judecată a premierului Victor Ponta.

Vezi aici detalii despre caz: Victor Ponta, trimis în judecată de DNA: Ce acuzații îi aduc procurorii

Klaus Iohannis i-a cerut din nou demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului, așa cum a făcut-o și în luna iunie, în momentul în care DNA a anunțat deschiderea dosarului.

”În fine, în timpul CSAT-ului, pe media a apărut o știre pe care vreau s-o comentez doar foarte pe scurt. Mă refer la trimiterea în judecată a primului-ministru, în dosarul în care este acuzat de anumite fapte penale.

Situația, după părerea mea, este din ce în ce mai problematică pentru primul-ministru. Este din ce în ce mai problematică pentru Guvern și din ce în ce mai problematică pentru PSD. Dar, trebuie să recunoaștem că imaginea României are foarte mult de suferit de pe urma acestei chestiuni.

Sper să se analizeze situația cu toată răspunderea și, cei care pot veni cu soluții, să vină cu soluții. Părerea mea nu s-a schimbat. Cea mai simplă soluție ar fi, cu siguranță, cea pe care am propus-o și în iunie”, a declarat Klaus Iohannis, imediat după ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

Citește și: De ce nu-l poate suspenda Iohannis pe Ponta după trimiterea în judecată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel