Alina Gorghiu, solicitări ferme pentru Oprea și Dragnea

Copreședintele PNL Alina Gorghiu le cere președintelui UNPR, Gabriel Oprea, și președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, să se disocieze de "un prim-ministru trimis în judecată pentru fapte de corupție". De asemenea, ea le solicită celor doi lideri ai puterii să-i retragă sprijinul politic premierului Victor Ponta.

Citește și: Victor Ponta, trimis în judecată de DNA: Ce acuzații îi aduc procurorii

"Le cer astăzi domnilor Oprea și Dragnea să se disocieze de un prim-ministru trimis în judecată pentru fapte de corupție și să-i retragă sprijinul politic care îl menține în funcție. Fiecare zi fără demisia solicitată de Opoziție lui Victor Ponta din fruntea Guvernului este responsabilitatea exclusivă a celor doi lideri ai coaliției", a transmis Alina Gorghiu, joi, printr-un comunicat citat de Agerpres.

Potrivit liderului liberal, este momentul în care liderii formațiunilor care susțin Guvernul Ponta "trebuie să facă o opțiune fermă prin care interesul public să fie pus înaintea interesului de partid".

"De mai bine de o sută de zile domnul președinte al UNPR Gabriel Oprea și domnul președinte al PSD Liviu Dragnea pretind că problemele penale ale domnului Ponta nu ne afectează nici în raport cu mediul de afaceri din România, nici în raport cu cetățenii onești care cred în principiile și valorile unui stat de drept, nici în raport cu partenerii internaționali", a adăugat Alina Gorghiu.

Vezi și: Klaus Iohannis, reacție categorică după ce Victor Ponta a fost trimis în judecată de DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel