Turism de interviu. Ce țară le plătește totul candidaților la joburi

turism
turism

Noua Zeelandă va plăti pentru vacanța dumneavoastră dacă sunteți de acord cu un interviu de angajare în Wellington. Potențialii candidați vor participa la întruniri și explorări în jurul orașului. 

Noua Zeelandă a creat un interviu de vis pentru cei în căutare de locuri de muncă. Industria de tehnologie din orașul Wellington este în căutare de experți în tehnologie din întreaga lume și oferă o vacanță gratuită în această țară pentru oricine își poate dovedi meritul.

Programul numit Looksee Wellington - un parteneriat între Agenția Regională de Dezvoltare Economică din Wellington (WREDA) și Workhere Noua Zeelandă, o afacere specializată în marketing de recrutare la nivel mondial - va găzdui 100 de candidați norocoși și va achita toate zborurile lor și cazarea acestora.

În schimb, solicitanții vor trebui să se prezinte la interviuri pre-stabilite cu „companii tech de top” din oraș. Candidații vor trebui, de asemenea, să participe la întruniri și explorări în jurul orașului, scrie The Independent.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel