Trei plante de cameră îți aduc succes și bogăție. Dacă le îngrijești cu dragoste, te transformă în milionar

Trei plante de cameră îți aduc succes și bogăție. Dacă le îngrijești cu dragoste, te transformă în milionar. Sursa - Pexels
Trei plante de cameră îți aduc succes și bogăție. Dacă le îngrijești cu dragoste, te transformă în milionar. Sursa - Pexels

Florile de cameră ne încântă cu frumusețea lor și ne parfumează casele. Dar puțini știu că unele plante pot aduce succes financiar proprietarilor. 

În timpul înfloririi plantelor, energia banilor prinde viață, ceea ce îi stimulează pe locuitorii casei la un efort profesional pentru un venit sporit.

Pe primul loc de află orhideea. Frumusețea și fragilitatea acestei flori sunt greu de observat. Cu toate acestea, energia sa puternică, deși invizibilă pentru ochi, poate aduce proprietarul său un pumn de bani. În timpul înfloririi, orhideea stimulează activitatea mentală și fizică a proprietarului său. De aceea nu este recomandat să o țineți dormitor.

Aceste plante incredibile încurajează oamenii să lupte pentru noi obiective, îi stimulează să-și dezvolte calitățile profesionale și să-și sporească veniturile. Proprietarii de orhidee au mereu venituri bănești.   

Puneți bile de vată în ghivecele plantelor de interior. Secretul grădinarilor cu experiență, dezvăluit

Locul al doilea revine plantei Cyclamen. Această floare își tratează proprietarii în același mod în care este tratată. Dacă este îngrijită bine și înconjurată de iubire, planta își răsplătește financiar proprietarul. Dar când este neglijată și nu este udată deloc, planta devine un adevărat vampir energetic.

Cyclamenul este capabil să fure de la proprietarul său dorința de a munci, de a atinge noi culmi și îi distruge complet potențialul financiar. Dacă deja aveți în casă această plantă, ar fi bine să nu o neglijați.  

Opt plante de interior potrivite pentru baie: transformă camera într-o oază de verdeață

Frumoasa mușcată ocupă locul al treilea. Mușcata nu este doar o sursă de energie bani, dar creează o aură de prosperitate în jurul proprietarului său și îl plasează pe un val financiar. Dacă ai mai multe mușcate în casă, fără îndoială, treburile financiare ale familiei se vor îmbunătăți în curând. Cu toate acestea, mușcata are un miros foarte specific, așă ca nu o puneți în dormitor sau în camera copiilor. 

BONUS. Elixir magic pentru creșterea și înflorirea orhideelor: iată cum trebuie să procedezi 

Udați orhideele cu acest elixir și imediat vor apărea tulpini noi, iar frunzele vor deveni mai strălucitoare și cărnoase.

Orhideele sunt flori exotice fragile, care au nevoie de îngrijire atentă și îngrășăminte de calitate. Unul dintre cele mai populare îngrășăminte poate fi preparat cu ușurință acasă. Vorbim despre apă amestecată cu suc de lămâie sau acid citric.

Apa cu lămâie este benefică pentru toate orhideele și va oferi plantelor energie pentru creșterea și înflorire activă.

Cum se prepară apa cu lămâie pentru orhidee

O linguriță de suc de lămâie trebuie diluată într-un litru de apă caldă. Puteți lua și acid citric uscat: 1 gram (mai puțin de jumătate de linguriță) la 1 litru de apă. Nu folosiți apă cu lămâie dacă planta deja înflorește. 

Apa cu lămâie va reînvia rădăcinile plantei și îi va furniza carbohidrații necesari pentru creșterea frunzelor și florilor. 

În plus, sucul de lămâie previne apariția ciupercilor și a mucegaiului pe rădăcini. Dacă udați în mod regulat orhideea în acest fel, atunci planta se va recupera ușor.

Orhideele trebuie udate o dată sau de două ori pe lună cu acest amestec. Deoarece, orhideea este o plantă tropicală, planta nu trebuie udată cu apă rece. Înainte de udare, soluția trebuie încălzită la 30 de grade. 

Arborele banilor va înflori mereu, dacă veți urma aceste sfaturi. Planta atrage prosperitate și succes

Orhideea primește hrană nu doar prin rădăcini, ci și prin frunze. De aceea, este important ca frunzele să fie curate.

O treime dintr-o linguriță de acid citric trebuie diluată într-un litru de apă caldă și amestecată bine. Apoi, cu un tampon de bumbac, înmuiat în soluție, ștergeți fiecare frunză pe ambele părți.  După procedură, planta nu trebuie să stea la soare, altfel se poate arde. Această metodă ajută și la eliminarea prafului de pe frunze, dar și a plăcii albe, care se formează după pulverizarea cu apă plată. 

De asemenea, puteți pulveriza și florile cu soluția de acid citric. Acest lucru se face doar dacă  temperatura aerului din cameră este de cel puțin 24 de grade. Procedura se poate repeta de două ori pe lună.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel