Urmărește emisiunea live


Trei hoți au strangulat o mamă și au ținut pistolul la tâmpla bebelușului său în timpul unei spargeri din Atena

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

O mamă britanică a fost torturată și ucisă de hoți, în Grecia.

Conform The Sun, trei bărbați au strangulat-o pe Caroline Crouch, de doar 20 de ani, după ce au forțat-o să arate unde sunt cei banii și bijuteriile în valoare de 35.000 euro despre care primiseră pont, în casa sa din Atena.

Soțul său, Charalambos Anagnostopoulos, de 32 de ani, a supraviețuit atacului. Pilot de elicopter, acesta a fost legat la ochi și fixat de scaun. Hoții au pătruns în casa lor într-o dimineață, la 04:30, după ce s-au asigurat că sparg camerele de supraveghere. În plus, câinele familiei a fost spânzurat de lesă.

Un al patrulea criminal a stat în afara casei de două etaje din Atena pentru a ține de șase. Hoții au ținut la un moment dat pistolul la tâmpla copilului lor de doar 11 luni pentru a o convinge pe femeie să le arate unde sunt banii. Caroline a fost legată de pat cu un tricou și strangulată până la moarte de cei trei criminali pentru a o face să nu mai urle.

Unele detalii diferă de la sursă la sursă

Unele detalii sunt neclare, ținând cont că alte surse spun că soțul a fost găsit de ucigași în altă cameră și dormea. Totuși, oficialii poliției spun că pilotul a încercat să-i bată pe hoți, dar a ajuns să fie legat de un scaun. Odată ce s-a eliberat, după plecarea criminalilor, acesta și-a găsit fiica în viață, dar soția decedată.

„Femeia ar fi fost strangulată pentru ca hoții să afle locația bijuteriilor și banilor. Așteptăm rezultatele autopsiei pentru a descoperi dacă au mai avut loc altfel de violențe”, au transmis autoritățile. Din informațiile oficialilor, cuplul ar fi fost urmărit înainte de atac.

Poliția a fost șocată de crimă

Purtătorul de cuvânt al poliției, Theodoros Chronopoulos, a spus că crima a fost „o ucidere nemiloasă comisă cu o ferocitate extremă”. „Am văzut câteva ucideri urâte în ultimii ani. Dar de această dată a fost cu adevărat brutală și violentă”, a conchis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel