”Totul pentru dragoste”. Mirela Vaida, minutul de aur

Rodica Mitu / 28 feb 2018 / 15:43 Salveaza PDF Comentarii

Poveștile impresionante de viață prezentate de Mirela Vaida, marți, la "Totul pentru dragoste", i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură.

În intervalul 14.00-16.00, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea "Totul pentru dragoste" s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 2,7 puncte de rating și 14,5 cotă de piață.

Emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1 s-a impus ca lider de piață și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 3,5 puncte de rating și 12 cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Antena 3 cu 3,2 puncte de rating și 11 cotă de piață, urmată de ProTv cu 3,2 puncte de rating și 10,8 cotă de piață.

Minutul de aur

În minutul de aur 15:41, peste 1.000.000 de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Marți, la "Totul pentru dragoste" Maria, în vârstă de 36 de ani, a venit sã vorbească de problemele cu care ea se confruntă. Iubitul ei, cu care a făcut și un copil, are mari probleme cu alcoolul și ea speră să reușească să-l aducă pe drumul cel bun. Specialiștii s-au oferit să-l ajute pe partenerul de viață al Mariei, chiar și dincolo de platoul emisiunii, unde el a refuzat să apară.

[citeste si] 

Astăzi, în cea de-a treia ediție a emisiunii "Totul pentru dragoste", Mirela Vaida a adus în atenția specialiștilor și a telespectatorilor altecazuri.  loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11