Ține un balsam de buze la îndemână: te salvează mereu când ești în impas. Opt situații în care îl poți folosi

Ține un balsam de buze la îndemână te salvează mereu când ești în impas. Opt situații în care îl poți folosi. Sursa - Pexels
Ține un balsam de buze la îndemână te salvează mereu când ești în impas. Opt situații în care îl poți folosi. Sursa - Pexels

Balsamul de buze este unul dintre obiectele pe care majoritatea femeilor îl folosesc: îl țin în poșetă, pe noptieră, în baie.  

Dar știați că balsamul de buze poate fi folosit nu doar pentru buzele uscate?  În acest articol veți afla mai multe utilizări ale balsamului de buze.

Șterge rimelul - În timp ce aplicați rimel v-ați murdărit? Atunci cu siguranță știți punctul negru de care pare imposibil să scapi. Dar este atât de simplu! Aplicați niște balsam de buze pe un disc de bumbac și frecați bine pată. Rimelul se va curăța imediat!


Blugii au rămas strâmți după spălare? Iată un truc cu care îi poți face din nou perfecți

Deschideți un fermoar  -  Un fermoar blocat este super enervant, mai ales când nu poți scoate  îmbrăcămintea sau nu poți ajunge la lucrurile din poșetă. Din fericire, această problemă se rezolvă rapid, punând niște balsam de buze pe fermoar.

Leagă șireturile - Ai  o pereche de pantofi cu șireturi enervante, care se tot dezleagă pentru că sunt prea alunecoase? Aceasta nu mai este o problemă cu balsamul de buze. Puneți niște balsam pe noduri. Acesta va menține șireturile împreună și nu se vor desface.

Cum putem folosi lămâile pentru îngrijirea personală: șapte trucuri cu adevărat geniale 

Scoate inelele de pe degete  - Cu siguranță te-ai confruntat cu situația, când unul dintre inelele tale a rămas blocat și nu-l poți scoate de pe deget. Dar problema poate fi rezolvată cât ai zice pește.  Nici măcar nu ai nevoie de săpun: balsamul de buze își face treaba la fel de bine! 

Vârfurile de păr despicate -  Aveți vârfuri despicate? Balsamul de buze ar putea fi soluția. Pur și simplu aplicați niște balsam pe vârfurile despicate și acestea vor arăta mult mai sănătoase. Aveți grijă, însă, pentru că dacă aplicați prea mult balsam, părul va arăta gras și bineînțeles că nu vreți asta.

Pune un burete în frigider: un truc simplu care te va surprinde. Rezultatul este simplu și genial

Cremă de lustruit încălțămintea - Bineînțeles că puteți folosi cremă specială pentru a lustrui  pantofii. Există însă situații când crema s-a terminat și trebuie să mergeți urgent la o întâlnire importantă. Nimic mai simplu: cu doar puțin balsam de buze, pantofii tăi vor străluci ca niciodată! Cu toate acestea, vă recomandăm să nu folosiți balsamul cu care ați lustruit încălțăminte, pe buze.   

Piele uscată - Dacă ajută buzele uscate, de ce nu ar ajuta și pielea uscată? Nu aveți nevoie de creme sau loțiuni speciale: balsamul de buze este o soluție este mult mai ieftină.

Șuvițe de păr încăpățânate - Parul tău este rebel și refuză să stea cum îl așezi? Pur și simplu dă puțin balsam de buze peste șuvița încăpățânată de păr.  

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel