Pune un burete în frigider: un truc simplu care te va surprinde. Rezultatul este simplu și genial

Pune un burete în frigider - un truc simplu care te va surprinde. Rezultatul este simplu și genial. Sursa - Pexels
Pune un burete în frigider - un truc simplu care te va surprinde. Rezultatul este simplu și genial. Sursa - Pexels

Punga proaspătă de salată sau merele abia cumpărate se ofilesc repede chiar dacă le-am pus în frigider. Desigur că acest lucru ne întristează. Din fericire, există un truc grozav, care ne permite să păstrăm  fructele și legumele proaspete mai mult timp!

De obicei, cele mai multe fructe și legume sunt păstrate la frigider, unde își pierd  aroma și textura inițială.

Dar atenție: puteți menține fructele și legumele proaspete în frigider mai mult timp, dacă vei recurge la un truc simplu.

Păstrați căpșunele proaspete mai multe zile: sfaturile grădinarilor cu experiență au fost dezvăluite

Tot ce trebuie să faceți este să atașați, pe partea inferioară a sertarului frigiderului, câțiva bureți pe care îi puteți pune unul lângă celălalt, scrie tippsundtricks.co.

Rezultatul este simplu și genial: umezeala care era absorbită anterior de fructe și legume acum va fi absorbită de bureți. Acest lucru ne ajută vă păstrăm fructele și legumele proaspete și crocante pentru mult mai mult timp! 

În plus, nu uitați că legumele și fructele pot rămâne proaspete mai mult timp dacă sunt păstrate în frigider în compartimente separate. Motivul? Fructele și legumele se strică unele de la altele dacă se suprapun.

Cum să dezgheți, rapid, carnea fără a folosi cuptorul cu microunde. Doar urmează acest truc simplu

De asemenea, nu uitați să curățați mizeria, dezordinea și să vă mențineți frigiderul organizat. Începeți prin a șterge totul din frigider pentru a crea „o pânză albă” înainte de a pune la punct un sistem organizațional mai eficient. 

Ștergeți interiorul și exteriorul frigiderului și, dacă intrați cu adevărat în adâncime, nu uitați să curățați și dedesubtul acestuia. Creați zone de frigider care se potrivesc cu obiceiurile dvs.  Dacă aveți copii, de exemplu, ați putea dori să creați o întreagă secțiune dedicată gustărilor lor. 

Încă nu folosești încă o cutie de pantofi în bucătărie? Un truc ingenios de care nu ai știut până acum

Coaja de lămâie are zeci de beneficii și utilizări

De asemenea, este bine să pui și un burete îmbibat cu zeamă de lămâie în frigider. Zeama de lămâie are proprietatea de a îndepărta mirosurile neplăcute. 

Deci, pentru a scăpa cu uşurinţă de mirosul neplăcut din frigider, pune în frigider, peste noapte, un burete îmbibat cu zeamă de lămâie.

Pune coji de lămâie în sacul de gunoi pentru a preveni apariția mirosurilor neplăcute.

Pune bucăți mici de coajă de lămâie pe praguri, în jurul intrărilor, pe pervaz și lângă orice crăpături sau găuri în perete. Furnicile nu suportă mirosul de lămâie.

Nu arunca resturile de săpun: le poți recicla cu succes și crea arome noi

Cojile de lămâie pot absorbi mirosurile din frigider. Nu trebuie decât să pui niște coji de lămâie într-un castron și efectul nu va întârzia să apară.

Pentru a curăța cuptorul cu microunde: Pune apă până la jumătate și coji de lămâie într-un vas special pentru microunde. Lasă cinci minute la cuptor, până când apa fierbe și se face condens. După aceea scoate cu atenție vasul și șterge cu o cârpă vaporii de lămâie din cuptor.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel