Timiş: Prima ediţie a Flight Festival, un succes de public, cu zeci de mii de vizitatori

Prima ediţie a "Flight Festival", desfăşurat la finalul săptămânii la aerodromul Cioca din Timişoara, a înregistrat un succes de public, cu circa 25 de mii de vizitatori care au participat pe parcursul celor trei zile ale evenimentului la manifestări de artă, muzică şi tehnologie.

Festivalul s-a focusat pe tehnologia şi arta cinematografică, dorind să se impună ca eveniment inedit pe agenda Capitalei Culturale Europene Timişoara 2021.

Directorul artistic al festivalului, Vlad Gârboni, a declarat presei, luni, că "Flight Festival 2019" este doar începutul acestui eveniment în perspectiva dezvoltării şi permanentizării lui.

"Le mulţumim tuturor pentru votul de încredere acordat în aceste zile şi aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem anul viitor. 'Flight Festival' a fost o fuziune între muzică, artă şi tehnologie. Standurile partenerilor care au format zona de tech au atras tinerii curioşi să descopere noile tehnologii şi să se întreacă în ultimele jocuri video", a afirmat Vlad Gârboni.

Flight Festival îşi propune să fie unul dintre cele mai complexe festivaluri din ţară, care să implice în activităţile culturale cât mai mulţi cetăţeni, aducând pe parcursul evenimentului o activitate specială, dedicată oamenilor din companii proiectul "Orchestrate" - un concept inovator de dezvoltare personală.

"Orchestrate" a adus 50 de adulţi pe scena festivalului, alături de o orchestră, unde timp de trei ore au învăţat să cânte la un instrument muzical pentru a descoperi ce înseamnă spiritul de echipă.

Hangarul aerodromului folosit pentru gararea avioanelor private s-a transformat în sală de cinema, coordonată de regizorul Cristian Mungiu, unde au avut loc proiecţii de filme şi petreceri retro speciale, în fiecare seară de festival. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel