THEODOR PALEOLOGU, PMP: Râd şi curcile de cei care vorbesc de o mare victorie

Crişan Andreescu / 30 mai 2014 / 11:35 Salveaza PDF Comentarii

THEODOR PALEOLOGU, membru al Partidului Mișcarea Populară, spune că "Nu este de conceput ca persoanele asociate dezastrului electoral al PMP şi fanaticii să fie în viitoarea conducere a partidului". Despre afişele din campanie, THEODOR PALEOLOGU spune că acestea au fost  un fel de co-producţie Hollywood-Mosfilm.

THEODOR PALEOLOGU apreciază că "e foarte important ca viitorul preşedinte al PMP, viitoarea conducere a PMP să fie capabilă de negociere cu PDL şi PNL. Adică să nu fie o persoană care respinge practic orice fel de asociere. Şi ar fi necesar să fie o persoană, totodată, care să schimbe radical, dar radical imaginea creată în ultimele luni", a declarat THEODOR PALEOLOGU la RFI.

În opinia deputatului, "nu este de conceput ca persoanele asociate dezastrului electoral să fie în conducere sau să conducă efectiv partidul. Asta e o primă chestiune. A doua problemă este să nu fie un fanatic, adică o persoană care respinge orice fel de posibilitate de înţelegere cu alte partide. Eu nu cred că fanii sunt foarte utili în politică".

Citește și: Mișcarea Populară și-ar fi găsit candidatul la prezidențiale

Baliverne spuse de  cei care consideră o victorie al PMP la alegerile europarlamentare

THEODOR PALEOLOGU. Cei care au transformat eşecul de la alegerile europene într-o mare victorie sunt criticați de THEODOR PALEOLOGU: "Mulţi dintre colegii mei din PMP au început încă din seara alegerilor să spună că e o mare victorie, că este singurul partid de dreapta care a progresat şi alte baliverne de astea de care râd şi curcile, este de un comic nemaipomenit! Întâi am râs de m-am prăpădit văzând şi auzind aceste lucruri, după care mi-am dat seama că e un caz colectiv de orbire, iar mesajul pe care-l transmit asemenea declaraţii este dezastruos din punct de vedere politic, pentru că electoratul percepe acest lucru ca pe o sfidare sau ca pe o incapacitate funciară de a recunoaşte realitatea".

Citește și: Anunț SURPRIZĂ pentru cei care au plecat din PDL

Campania PMP, "contraproductivă"

THEODOR PALEOLOGU ironizează afişele PMP din campanie: "M-am ţinut departe de această campanie pe care am considerat-o ineficientă şi chiar contraproductivă, cum e afişul acela cu "Ridicăm România". Nu ştiu cine a putut să facă un afiş atât de prost! Întâi, când am văzut afişul respectiv pe Internet, am crezut că este o glumă a adversarilor, pentru că e foarte caraghios. E ca un afiş de film, un fel de co-producţie Hollywood şi Mosfilm, cu tenta asta de realism-socialism în fundal, cu batoza, cu macaralele şi aşa mai departe. E comic".

Citește și: Dispută între băsiști: Mircea Marian se ceartă cu Paleologu


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27