Thailanda: O româncă și-a uitat geanta cu bani în taxi. Continuarea, de necrezut

geanta umar barbati
geanta umar barbati

O româncă a uitat în taxiul din Thailanda o geantă cu 6500 de dolari pe care nu spera să o mai vadă vreodată. Ce s-a întâmplat apoi, depășește orice imaginație. 

Un șofer de taxi din Bangkok a devenit luni, 16 octombrie, personajul principal al știrilor difuzate în Thailanda. 

Șoferul, pe numele său Sunthorn Ankhian, i-a contactat pe jurnaliștii de la postul de radio de știri 91 FM în speranța că o dată mediatizată informația, proprietarul de drept al acesteia va lua legătura cu autoritățile sau cu jurnalișii postului pentru a intra în posesia genții și a banilor pierduți.

"M-am bucurat foarte mult când am văzut suma imensă de bani pe care am găsit-o. 6500 de dolari! Dar imediat m-am gândit la proprietarul acesteia, mai mult ca sigur o turistă și la faptul că îi va fi foarte greu să se descurce aici fără aceștia", și-a motivat gestul Ankchian.

Spre surprinderea lui și a jurnaliștilor după câteva ore, proprietara genții, Gabriela Chirilă a luat legătura cu postul de radio pentru a reintra în posesia banilor pierduți. Astfel, la ora locală 13.30 de minute, la sediul postului de radio, românca l-a întâlnit pe șoferul samaritean, relatează stiridiaspora.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel