Urmărește emisiunea live


Ștefan Bănică Jr., declarație emoționantă: Copilul mamei mele a crescut și acum...

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre semnificația Mărțișorului și relația cu mama sa, Sanda Liteanu, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, unde a fost invitat, scrie Antena 3

"Unii cârcotași ar spune că luna martie s-a transformat într-o sărbătoare comercială. Totul se transformă în comercial, inclusiv Crăciunul. Dincolo de acest lucru există esența sau punctul de plecare. De ce sărbătorim Mărțișorul? Pentru că pe lângă tradiție, era un lucru extraordinar să-i poți oferi mamei atunci un mărțișor făcut de mine, care venea de aici, din suflet. Până la urmă contează mult intenția, îmi doream să-i fac ceva mamei mele. Așa am fost crescut, în spiritul ăsta, așa au fost crescuți și copiii mei, pentru mamele lor când vine vorba de ziua lor sau de 1 Martie sau de 8 Martie. Când eram mic, de 8 martie îi făceam cadou un mărțișor. Copilul mamei mele a crescut și acum îi poate oferi mai mult decât un mărțișor și fac lucrul asta cu toată dragostea, pentru că ce poate fi mai frumos", a declarat Ștefan Bănică Jr, care a vorbit despre cântecul special pentru mama sa, pe care l-a compus în urmă cu doi ani.  

"Sunt doar trei strofe, dar textul este exact ceea ce mi-a dictat sufletul, nu creierul. În textul acela încerci să mulțumești pentru ceea ce o mamă îți dă într-o viață de om, iar ceea ce îți dă mama este unic și irepetabil", a spus Ștefan Bănică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel