Teatrul Nottara ne invită la bal!

Flaviu Predescu / 05 Martie 2018 / 16:06 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

La „Balul sinucigașilor", premiera primăverii la teatrul de pe Bulevardul Magheru. Un spectacol cu magie, umor negru, holograme... real şi imaginar. 

O comedie neagră despre cei răpuşi de viaţă. Regia spectacolului îi aparține lui Iulian Furtună, cel care, marcat de halucinanta întâmplare din copilărie, dă un titlu impregnat de umor negru piesei pe care o regizează.

În Franța, spectacolul a purtat numele „Père Nöel est une Ordure" și a avut un succes imediat după premiera din 1979, făcându-i celebri pe toți cei șase actori ai trupei Splendid, autori și interpreți. În 1982, a fost turnat și filmul cu același titlu, având aceeași distribuție. Pelicula s-a bucurat de un succes enorm, a avut mulți fani în rândul publicului francez, iar foarte multe replici culte din acest film sunt în circulație, unele făcând încă parte din clișeele și limbajul curent al francezilor.

Regizorul Iulian Furtună combină arta gestului, mima și pantomima, magia și marile iluzii, marioneta și teatrul, hologramele, dansul și muzica live, în genuri noi de spectacol: comedii magicale, performance holografic, etc.

Regizor, director artistic și creator de evenimente inedite și surprinzătoare, Iulian Furtună e prezent de peste 20 de ani în teatre dramatice și muzicale importante, săli de concerte, festivaluri, dar și pe platourile de televiziune, unde pune în scenă și joacă frecvent în programe de divertisment, pentru televiziuni ca France2 și Canal+.

(w670)

Regia: Iulian Furtună
Distribuția:
Mortez - Şerban Gomoi
Tereza - Laura Vasiliu
Katia - Mihai Marinescu
Josette - Ioana Calotă
Felix - Răzvan Bănică / Dan Clucinschi
Preskovitch - Alexandru Mike Gheorghiu
Showman - Filip Ristovski

Muzica: Bobo Burlăcianu
Scenografia: Ioana Pashca
Traducerea: Iulian Furtună
Coregrafia: Mălina Andrei
Adaptarea: Iulian Furtună
Consultant magie: Andrei Teașcă
Animație 3D: Motionlab Studio

Bilete la Casa de bilete a teatrului, deschisă zilnic, între 10.00-20.00 sau online pe www.nottara.roTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22