Teatrul Metropolis, mișcare bombă. Inițiativă în premieră în România

Teatrul Metropolis joacă pentru tine, în timp ce copilul tău se joacă la Pikaso Kids Fiesta.

Vrei să vezi un spectacol la Teatrul Metropolis? Ai un copil sub 12 ani și nu il poți lăsa singur acasă?  Teatrul Metropolis, prin partenerii săi Pikaso Kids Fiesta, are grijă de copilul tău, cât timp tu ești la spectacol.

Inițiativă în PREMIERĂ în România

Pikaso Kids Fiesta este un loc de joacă pentru copii, cu personal profesionist și multă experință, situat pe strada Mihai Eminescu, nr.188 la doar 100 m de Teatrul Metropolis.

Copiii se pot bucura de o zona de escaladă cu pereți de cățărat, 3 tobogane cu mingi pentru o aterizare colorată, leagăn și țarc pentru copii mici, coș de basket, jucării și câteva ateliere de creație zilnice. Exista zone special amenajate în funcție de vârsta copiilor, începand cu 1 an. Suplimentar, părinții care vin cu mașina, se pot bucura de un loc de parcare gratuit in Parcarea Pikaso.

Teatrul Metropolis este mereu atent la cerințele publicului spectator, oferind astfel posibilitatea de programare la locul de joaca, cu minim 48 de ore înainte, la numărul de telefon 0728 484 544 sau prin email la adresa: [email protected]. Mai multe detalii AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel