"Te va OMORÎ!" Bianca Drăgușanu, TAXATĂ după imaginile ȘOCANTE: "Dă-l dr*cu. Înțelege ASTA, femeie! E un PSIHOPAT"

Bianca Drăgușanu a primit mesaje dure din partea urmăritorilor săi, după imaginile în care apare desfigurată. 

Imaginile șocante cu Bianca Drăgușanu au uimit o țară întreagă, iar pe rețelele ei de socializare au apărut o mulțime de mesaje pentru vedetă. Oamenii nu pot înțelege de ce Bianca acceptă asemenea comportament din partea lui Alex Bodi.

Iată comentariile dure din partea internauților

"Nu obisnuiesc sa comentez.. dar asta cred ca ar trebui sa fie finalul acestei povesti.. indiferent de situatie, pune-i punct!", "Nu stiu daca este adevarat ce scriu ziarele dar te rog ai grijå de tine pentru SOFIA. Individul åla nu este în regulå.ai tot ce-ti doresti,si o fetitå minunatå de crescut. Da-l dracu si nu te mai întoarce la el", "Ai spus tu azi ca vei face un anunț șoc, dar în șoc am fost când te am văzut în ce hal erai bătută!", "Bianca, ai niște vânătăi pe picioare care nu iti mai trec de zeci de ani... tot din cauza unuia care a dat în tine... de ce accepți asa ceva? Pt un lamborghini? Ai bani ai tot ce îți dorești.. de ce sa stai cu un astfel de om?",

"Măi...femeie, pe bune? Dacă nu te respecți pe tine, măcar respecta-ti copilul și familia pe care o ai! Pune-te un pic in locul lor să vezi cum te simți. Nu e de judecat viața nimănui dar poate chiar nu-ți dai seama de situația jenantă în care ii pui pe cei dragi și nu numai...", "Doamne, ai inebunit sa accepti asa ceva, scapa de el, are probleme la cap. O sa ajungi la nebuni, imi pare rau de tine si fata ta", "Mai fata ce dracu stai sa ti-o iei? Altele stau ca nu au unde sa se duca dar tu ca ai o situatie pentru ce stai?", "Daca nu o sa iesi cat mai repede din relatia asta, fie te vei imbolnavi si fizic si psihic, fie te va omori el, pentru ca este un psihopat, un om bolnav psihic, INTELEGE ASTA, FEMEIE! Stiu ce vorbesc!", sunt doar câteva dintre comentariile publicate de urmăritorii Biancăi. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sun and summer i come after u!????

O postare distribuită de ???????????????????????? ????????????̃???????????????????????? ???? (@biancadragusanu18) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel