Taylor Swift și Beyoncé au ”furat” spectacolul de la Super Bowl

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Usher a făcut un spectacol incendiar pe Allegiant Stadium din Las Vegas în pauza Super Bowl, însă două artiste celebre au ”furat” spectacolul, deși nu au cântat.

Cântăreţul american Usher, în vârstă 45 de ani, a livrat un spectacol antrenant, la Allegiant Stadium din Las Vegas, spectacolul fiind foarte influenţat de mitologia Las Vegas-ului, în care şi-a confirmat statul de ”performer” carismatic în timpul faimosului spectacol din pauza Super Bowl, informează AFP. Potrivit sursei, Taylor Swift a ”furat” spectacolul, fără să cânte o notă, la fel ca şi Beyoncé, care a anunţat piese noi.

Usher a fost acompaniat de dansatori de revistă, acrobaţi şi dansatori la bară, într-un potpuriu de numere care marchează în mod tradiţional pauza Super Bowl-ului, finala campionatului de fotbal american NFL.

Usher Raymond IV, pe numele său complet, nu a precupeţit niciun efort, punându-şi în valoare abilităţile de dans care au contribuit la popularitatea sa.

Rând pe rând, el a interpretat piesele care i-au marcat cariera, care include nouă hituri numărul unu în topurile din SUA şi peste 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume. ”Yeah!”, ”Love In This Club” sau ”Burn” au răsunat pe Allegiant Stadium din Las Vegas, unde Usher a fost artist rezident din iulie 2022 până în decembrie 2023.

Urmată de artista HER şi de rapperul Ludacris, cântăreaţa Alicia Keys i s-a alăturat pentru scurt timp pe scenă pentru a interpreta duetul lor ”My Boo'”, un alt numărul unu în topurile americane.

Usher, care nu a mai înregistrat un hit numărul unu de peste 13 ani, încearcă să se relanseze cu un nou album, ”Coming Home”, care va fi lansat vineri, şi cu un turneu care va începe în august.

Deşi a contribuit la revitalizarea R&B-ului la sfârşitul anilor '90, artistul din Atlanta este acum unul dintre reprezentanţii unui stil muzical care se luptă să rămână relevant.

60.000 de spectatori la Super Bowl

Printre cei 60.000 de spectatori prezenţi duminică pe Allegiant Stadium s-au numărat şi vedete precum Beyoncé, Jay-Z, baschetbalistul LeBron James... şi Taylor Swift, care este partenera lui  Travis Kelce, jucător al echipei Kansas City Chiefs.

Taylor Swift, câştigătoare a 14 premii Grammy, a sosit direct de la Tokyo, unde a cântat cu o zi înainte, pentru a-și susține partenerul, Travis Kelce, jucător al echipei Kansas City Chiefs, care s-a luptat pentru trofeu cu echipa San Francisco 49ers.

Usher a fost eclipsat şi de Beyoncé, care a postat un scurt filmuleţ pe contul său de Instagram, chiar în timpul spectacolului din pauza Super Bowl, anunţând ceea ce par a fi piese noi, care vor fi lansate pe 29 martie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)



În scurtul videoclip putem vedea o femeie, care pare a fi Beyoncé, conducând un taxi prin mijlocul unor peisaje aride, pe o muzică cu accente country, conform Agerpres.

Citește și: Super Bowl: Victorie după prelungiri pentru Kansas City Chiefs

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel