Tatăl lui Teo despre nuntă: Prea mult fast. Teo e făţarnică

Ion Uță, tatăl lui Teo, a lansat un atac la adresa fiicei sale,  acuzând-o de fățărnicie. Supărarea lui Ion Uță vine de la faptul că Teo Trandafir nu și-a dorit tatăl să-i fie alături în ziua nunții,  din cauză că acesta a făcut publice mai multe detalii despre viaţa sa particulară.

"Nu m-a invitat nimeni la nuntă. Pe mama ei a chemat-o. Fata mea a fost şi rămâne pentru mine tot ce am pe lume şi o voi iubi, cu sau vără voia ei. Ea rămâne Dumnezeu pentru mine, aşa am fost şi eu pentru ea, până când s-a dovedit făţarnică", a spus Ion Uţă, la Kanal D.

 Tatăl vedetei este de părere că nunta a venit însă prea repede după ce Teo l-a cunoscut pe Constantin Iosef şi a lăsat de înţeles că petrecerea nu a fost pe placul lui. "Nunta nu mi-a plăcut pentru că sunt misogin şi bătrân. A fost un fast contrastând cu tot ce ştiu eu. Dacă mă duceam, cred că mă dădea afară. A fost o mireasă frumoasă, seamănă cu mine când eram tânăr, e frumoasă rău fi-mea. Mi se pare că s-au luat prea repede, dar ce contează ce cred eu", a spus Ion Uţă, care a precizat că i-a trimis fiicei sale un mesaj în ziua nunţii, care a coincis şi cu ziua ei de naştere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel