Tania Budi, momente de cumpănă: M-am născut a doua oară

Tania Budi a trecut prin momente de groază, în timp ce mergea să-și sărbătorească mama, și susține că s-a născut a doua oară, după ce a evitat în ultimul moment un impact frontal cu o mașină pe Autostrada Soarelui.

"A2, noapte, aveam 130km/h. Depaseam un tir. Brusc 2 faruri imi apar in fata. Am tras dreapta inspre tir iar masina care mergea pe contrasens a trecut razant pe langa mine. Mi-a agatat doar oglinda dar am avut loc amandoi pe o singura banda. Avea viteza mare. totul s-a intamplat intr-o secunda.

Aproape.Sper sa nu fi lovit in drumul lui dement, pe nimeni. Sper sa fie prins deja. Eu azi m-am nascut a 2a oara. Sunt bine.Veneam la ziua lui mama. I-am facut un cadou: pe mine. La multi ani, mama! Si multumesc pt ingerii pazitori", a scris, joi, pe pagina sa de socializare, Tania Budi.

Astăzi, fosta prezentatoare TV a revenit cu o nouă postare, în care face un apel: "Daca l-au prins pe cel care mergea aseara pe Autostrada Soarelui pe contrasens, pe banda din mijloc, cu viteza, anuntati-ma si pe mine. Pana acum se stie "decat" ca avea nr de Bulgaria", precizează Tania Budi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel