Surse: Mihaela Rădulescu, EXCLUSĂ din juriul "ROMÂNII AU TALENT". Decizie PRO TV

UPDATE: PRO TV a transmis un punct de vedere oficial și a spus că Mihaela Rădulescu nu a fost exclusă din juriul de la "Românii au talent".

Anunțul făcut de PRO TV după ce în presă au apărut informații conform cărora Mihaela Rădulescu a fost exlusă din juriul de la "Românii au talent"


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Conform unor informații publicate pe Mariustuca.ro, Mihaela Rădulescu ar fi fost exclusă din juriul emisiunii "Românii au talent".

După ce a jignit o concurentă de la "Românii au talent" spunându-i că ar trebui să mai slăbească și după ce i-a atacat foarte dur pe homosexuali, diva de la Monaco a primit o lovitură neașteptată.

"Surse din cadrul PRO TV au declarat pentru mariustuca.ro că Mihaela Rădulescu și-a încetat contractul de colaborare cu postul tv.

Aceleași surse indică drept principala cauză a acestei rupturi, notorietatea negativă adusă de gesturile și comentariile Mihaelei, ca jurat a concursului "Românii au talent", care au condus la scăderea ratingului acestei emisiuni.

Postul de televiziune PRO TV nu a dorit să confirme în mod oficial despărțirea", arată Mariusturca.ro.

VEZI ȘI: Marius Tucă, reacție după lovitura DURĂ primită de Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, o alegere proastă pentru juriul "Românii au talent"

DC NEWS a realizat recent un sondaj printre cititorii ziarului cu privire la disputa ce a apărut în jurul prestației Mihaelei Rădulescu ca jurat al emisiunii "Românii au talent", de la PRO TV.

Apelativul "grasă" adresat unei gimnaste talentate de doar 14 ani i-a adus Mihaelei Rădulescu critici dintre cele mai grele în spațiul public. Nu doar opiniile prezentoarei au atras păreri contrare, ci și comportamentul său. Diva a sărutat un concurent și s-a tăvălit prin făină, îmbrăcată într-o rochie roșie, decoltată.

Sondajul realizat de DC News a arătat că telespectatorii emisiunii nu acceptă motivarea comportamentului Mihaelei Rădulescu drept o scuză pentru audiența emisiunii. 71% dintre respondenți au susținut că aducerea Mihaelei Rădulescu în juriul de la "Românii au talent" este o alegere proastă. 10% au considerat inspirată și 19% au considerat că era mai bun Mihai Petre.

VEZI ȘI: Mihaela Rădulescu, lovitură primită de la PRO TV, în plin scandal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel