Surorile Bambi, parada costumelor de baie!

De când au iubiți și relații stabile, surorile de la Bambi, Denisa și Raluca Tănase au început să meargă separat în vacanțe. 

Coincidența face ca amândouă să se afle acum în concediu, dar în destinații diferite. Denisa i-a făcut cadou iubitului ei, omul de afaceri Mircea Brânzei, cu ocazia zilei de naștere a acestuia, o vacanță de relaxare în Turcia, la Bodrum, unde au plecat însoțiți de părinții vedetei, în timp ce Raluca, jumătatea blondă a trupei Bambi, a optat pentru  un sejur la Mykonos, în Grecia, alături de iubitul său!

(oar_w460)

(oar_w460)

Ambele artiste au postat imagini fierbinți de la plajă, în costume de baie care mai de care mai provocatoare! Ce-i drept, mai mult Denisa a făcut o adevărată paradă a costumelor de baie, Raluca fiind mai “zgârcită” în postări pe rețelele de socializare, deoarece nu își dorește să își expună prea mult iubitul.

(oar_w460)

(oar_w460)

Surorile Bambi au crescut, s-au maturizat și traversează poate cea mai bună perioadă a lor din punctul de vedere al imaginii, atât stilistic vorbind cât și profesional. Iată-le cum arată la plajă și cât de mult s-au transformat de-a lungul timpului, fiind acum în cea mai bună variantă a lor!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel