Studiu despre închiderea magazinelor la 18.00. Voiculescu a evitat răspunsul: Să completeze doamna Moldovan

Vlad Voiculescu / Foto gov.ro
Vlad Voiculescu / Foto gov.ro

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a evitat să răspundă, în cadrul conferinței de presă de marți, când a fost întrebat despre existența unui studiu privind închiderea magazinelor la ora 18.00.

„Există un studiu care să arate în acest moment faptul că, dacă închidem magazinele la ora 18:00, în weekend, ar scădea numărul de îmbolnăviri?” - este întrebarea pusă de o jurnalistă ministrului Voiculescu, la conferința de presă de marți. 

Ministrul Vlad Voiculescu a răspuns că „cred că e bine să ne uităm la alte țări europene, care sunt măsurile luate... Și măsurile nu diferă. Mai degrabă merg către o relaxare, comparativ, în România, față de alte țări.”

Apoi, Vlad Voiculescu a spus „aș lăsa-o pe doamna doctor Moldovan să completeze.”

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan a adăugat că „sunt evidențe care nu trebuie dovedite în plus și pentru care nu trebuie niște studii suplimentare. Dacă ne uităm la ceea ce se întâmplă în magazinele mari, mai mici, pe stradă, la orele de seară, mai ales când este vreme frumoasă afară, înțelegem foarte ușor de ce a fost nevoie de o astfel de măsură. Nu închiderea magazinului în sine este cea care e dovedită eficace sau nu, ci măsurile care derivă din acest lucru.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel