Stenograma convorbirii dintre Bogdan Chirieac şi Dorin Cocoş, partea a doua: „Nu-ţi mai dau de aia de parcare mânca-ţi-aş gura ta! Compromiţi instituţia“

dorin cocos
dorin cocos

Ziarul Adevărul a publicat partea a doua a stenogramelor unei convorbiri telefonice interceptate de SRI şi care îi au ca protagonişti pe jurnalistul INTERCEPTĂRI Dorin Cocoş-Bogdan Chiriac (partea a II-a)

Dorin Cocoş: F...-n gură să te fut, fii atent dacă e, fac o de asta, un autodenunţ, şi spun ţi-am dat de 10 ani, îţi dau de aia de parcări şi n-ai plătit. Asta e la foloase necuvenite.

Bogdan Chirieac: Auzi, f...-n gură să te f..., auzi, de ce nu mi-ai dat de aia de parcare, nesimţitule?

Dorin Cocoş: Păi nu-ţi mai dau, dacă eşti acum suspect de DGA (n.r. Direcţia Generală Anticorupţie), procuratura, nu mai vreu să mă compromit cu tine, nu-ţi mai dau de aia de parcare.

Bogdan Chirieac: Ce nenorocit eşti, mă!

Dorin Cocoş: Păi ce să fac, să mă compromit cu tine, nu vezi ce faţă de infractor ai, dacă ai ajuns să te cheme procuratura, înseamnă că nu mai mă întovărăşesc cu tine, gata.

Bogdan Chirieac: Auzi, bă, când se uită cineva la tine şi să nu-mi spună mie Cocoş, zice uită-te la tine ce faţă de infractor! Bă, să-mi spună Cocoş mie, uită-te ce faţă de infractor ai! Bă, nu se poate!

Dorin Cocoş: Păi ce să fac, nu vezi că te-a chemat procuratura, nenorocitule! Nu, nu-ţi mai dau de aia de parcare mânca-ţi-aş gura ta! Compromiţi instutuţia.

Bogdan Chirieac: Băi, mie mi-au dat drumul, pe tine când te-a chemat, te-au şi luat, mânca-mi-ai p...

Dorin Cocoş: Bă, eşti nebun? Păi de ce să mă ia, poate să mă ia, dacă am vreun dosar de pe vremea lui Ceauşescu când dădeam vize şi casete porno, poate de atunci. Să mă ia, că de atunci încoace nu prea mai are de ce.

Bogdan Chirieac: E o nebunie!

Dorin Cocoş: Sau când treceam cu blugii la vamă, poate de atunci din '90, dar era vama liberă.

Bogdan Chirieac: Bă, dar stupefiat am fost, mânca-ţi-aş!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel