Ce teatre vedem săptămâna aceasta?

La Nottara, marți, 10 octombrie, ora 18.15, în sala Horia Lovinescu, avem parte de o inedită comedie polițistă- „Opt femei” de Robert Thomas, în regia lui Andreas Merz – Raykov, cu Cristina Stoica Ivanciuc, Victoria Cociaș, Diana Roman și alte actrițe minunate. Durata 2h și 15 minute, cu pauză.

La Bulandra, miercuri, 11 octombrie, ora 19.00, ne întâlnim cu Gogol – „Căsătoria”, cu o excepțională distribuție printre care Victor Rebengiuc și a sa minunată soție, Mariana Mihuț, cu Dana Dogaru și Răzvan Vasilescu. Piesa este excepțională atât prin energiile pe care le întrunește cât și prin intriga și umorul de foarte bună calitate, specific lui Gogol. Spectatorii au șansa să vadă de aproape ce a însemnat și ce continuă să însemne un titan ca Victor Rebengiuc, implicat și muncitor în rolul său, care joacă  entuziast, de parcă ar fi la început de carieră, un adevărat exemplu pentru noile generații de actori. Regia: Yuri Kordonsky, asistat de Anca Sigartău. Durata: 2h30 min, cu pauză.

„Încurcătură la nivel înalt”, joi, 12 octombrie, la Teatrul Elisabeta, de Ray Coony, traducerea și adaptarea de Irina Margareta Nistor, în regia talentatului Șerban Puiu, ne încântă cu 3 ore de comedie, cu pauză, în care nici măcar pentru o singură dată nu m-am uitat la ceas. Șerban Puiu este recunoscut pentru felul în care reușește să producă spectacol, apropiind actorii de spectatori atât la propriu, cât și la figurat. În distribuție alți doi soți minunați: Aurelian Temișan și Monica Davidescu, alături fiindu-le frumoasa Alexandra Velniciuc.

„Îngrijitorul”, de Harold Pinter, se joacă duminică 15 octombrie, ora 19.00 până la 20.30, la UnTeatru (Pe strada Sfinții Apostoli, nr.44) și este nerecomandat persoanelor sub 14 ani. „Lumea imaginata de Pinter in “Îngrijitorul” este sumbră, dar in mod paradoxal, personajele sale respiră pe alocuri un aer tare tembel care te îmbie să citești piesa ca pe o comedie. Un om îl scapă pe alt om de o bătaie zdravăna si, într-un act de mărinimie, îl invita la el acasă. Dar, conform zicalei, “Îi dai un deget si îți ia toata mâna”, cel slab si neajutorat, creste rapid in rang si nu se sa mai lasă dat afara din noul spațiu” spun cei de la UnTeatru despre piesă.

Regia: Radu Iacoban, cu: Liviu Pintileasa, Andrei Seușan și Ionuț Grama.

Așadar, luate cu umor sau privite din unghiul teatrului de vedere, problemele noastre de zi cu zi par a găsi rezolvare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel