Șoșoacă, PLÂNGERE penală după moartea lui Stanoevici. Chirieac: Doar ei pot DECIDE. Nu cred că a fost UCIS

Bogdan Chirieac a reacționat după ce Diana Șoșoacă a amenințat cu plângerea penală după moartea lui Bogdan Stanoevici. 

Senatorul AUR Diana Șoșoacă amenință cu plângerea penală medicii care au declarat COVID-19 drept cauză a morții actorului Bogdan Stanoevici. În acest context, analistul politic Bogdan Chirieac a spus ce este de făcut în continuare și ce crede despre această plângere.

"Eu nu cred nimic, dar dacă vreți pe logică și pe bun simț, singurii care pot decide ce și cum, sunt cei din familia lui Bogdan Stanoevici. Am înțeles că are un fiu. Fiul lui, ca direct aparținător, ar trebui să fie singurul care hotărăște ce și cum.

În rest, eu nu cred că a fost ucis Bogdan Stanoevici sau că cineva i-a vrut răul. A fost nenorocitul de virus, cu tot ce s-a întâmplat apoi în spitalele din România, nu că medicii n-au făcut, că au încercat să facă imposibilul, dar ce să spunem, asta e viața. În opinia mea, singurul care hotărăște e fiul său și în rest, Dumnezeu să-l odihnească și până la urmă, oricare dintre noi are dreptul să se odihnească în pace când ne va veni sorocul", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

Citește știrea inițială: Șoșoacă, plângere penală în cazul morții lui Stanoevci. Vâlcu, asemănare între Şoşoacă şi Orban: "Populism deşănţat"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel