Simona Halep, înainte de turneul de la Miami: Am nevoie de odihnă

Simona Halep se mută în Miami, după victoria de la Indian Wells, unde va juca într-un nou turneu Premier Mandatory, dar numai după ce va profita de câteva zile libere. "Am nevoie de odihnă", a mărturisit tenismena.

În turneul de la Miami, Simona Halep, numărul 3 WTA, va intra direct în turul doi, unde o va întîlni pe învingătoarea dintre cehoaica Nicole Vaidisova (328 WTA) şi o jucătoare venită din calificări. 

"A fost destul de greu. Cred că s-a observat asta destul de clar în primul set. Nu mă puteam concentra foarte bine din cauza durerilor pe care le-am avut. E greu să stai trei zile fără să joci", a declarat Simona Halep, după victoria de la Indian Wells. potrivit gsp.ro.

"În plus, e destul de greu să te afli mereu în centrul atenţiei. Simt presiune, dar pot să zic că m-am obişnuit şi am învăţat să gestionez situaţia. (...) Acum voi pleca spre Miami, o să văd acolo cum voi sărbători victoria de aici, de la Indian Wells, cu siguranţă voi avea cîteva zile libere. Am nevoie de odihnă", a anunţat Simona Halep, după câștigarea celui mai important turneu din circuitul WTA, în afara celor de Grand Slam.

SIMONA HALEP, reacție după ce a câștigat INDIAN WELLS 2015

Irina Begu, locul 35 WTA și cap de serie numărul 31, va intra şi ea direct în turul doi, unde o va înfrunta pe câștigătoarea duelului Natalia Vikhlyantseva și Tereza Smitkova.

Pe tabloul principal de la Miami se va mai afla și Monica Niculescu (70 WTA), care va juca în primul tur cu Shelby Rogers (80 WTA). Apoi, în turul doi va avea ocazia unei noi confruntări cu Serena Williams.

Sorana Cârstea (148 WTA) o va întâlni pe Christina Mchale, locul 66 WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel