Simona Halep, despre declarația lui Ilie Năstase: Nu știu dacă mă afectează sau nu, dar...

Simona Halep, locul 3 în clasamentul WTA, a replicat, marți, celor care au criticat-o pentru decizia de a nu participa la duelul decisiv din Fed Cup cu naționala canadiană, între aceștia figurând și celebru tenismen Ilie Năstase. "Eu joc zilnic pentru România, tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep", a declarat Simona pentru DigiSport.ro.

"În primul rând, părerea mea și opinia mea este că eu joc zilnic pentru România, tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep. Cred că asta este mult mai important pentru mine, pentru țară, am jucat întotdeauna cu mare drag la Fed Cup, când am putut și cand s-a putut. Am fost și accidentată și tot am jucat anul trecut, am riscat foarte multe lucruri. Mi-am dorit mult să joc Fed Cup întotdeauna", a spus Simona Halep, explicând, totodată și motivele care au cântărit mult în luarea unei asemenea decizii.

"Anul acesta este imposibil pentru că programul nu îmi permite, dacă jucam în altă parte, în Europa, mai aproape, mă duceam cu mult drag. Acum este imposibil să mă duc să schimb din nou fusul orar, și-așa sunt obosită, vin după o perioadă lungă în America, am venit acasă, să plec iar în Canada și să mă întorc este foarte, foarte greu", a argumentat Halep.

Ilie Năstase, atac DUR la Simona Halep: De ce nu vrea să joace pentru România?

Întrebată dacă a fost afectată de opinia lui Ilie Năstase, Simona Halep a precizat: "Nu știu dacă mă afectează sau nu, dar pe domnul Năstase îl respect, îi respect toate rezultatele pe care le-a avut, ceea ce a fost și ceea ce este. Nu îmi permit să comentez despre ceea ce spune dânsul, este opinia dumnealui și cum fiecare este liber să își spună părerea eu accept orice".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel