„Sex cu fotomodele“, reloaded, arată că trustul Adevărul este principalul instrument prin care Băsescu atacă Opoziția

prostitutie main
prostitutie main

Click! a relansat scandalul ”Sex cu minore” publicând un interviu cu două fotomodele care ar fi participat la presupuse orgii cu politicieni. Dosarul prostituatelor de lux a fost lansat de DIICOT în 2010, dar în afara valurilor mediatice nu s-a mai întâmplat nimic concret. În februarie 2011, pe blogurile PDL s-a avansat ideea că este vorba despre un Sexgate care îl are în centru pe Victor Ponta. Alte nume vehiculate ar fi Robert Negoiţă, Adrian Enache,  sau Răzvan Nicolescu, fostul director al TVR 2, care de altfel a şi fost demis de la conducerea postului. Numele preşedintelui PSD, Victor Ponta, a fost scos în faţă tocmai acum, când Opoziţia începe să-şi definească strategia pentru campania electorală.

În interviul realizat cu fotomodelele, mai mult se vorbeşte despre preferinţele sexuale ale lui Robert Negoiţă, despre care se spune că îi plăcea să se costumeze în „lup" când făcea sex. În acest interviu, Ponta este acuzat direct de către una dintre ”domnişoare”, care afirmă că liderul PSD s-ar fi retras într-o cameră pentru câteva ore cu alte două fete, la un hotel la Mamaia.

În ultimele trei săptămâni este a treia oară când publicaţii ale trustului Adevărul atacă Opoziţia, după o campanie susţinută împotriva liderului PNL, Crin Antonescu. La începutul lunii, Adevărul publica draftul strategiei de guvernare, cu patru zile înaintea evenimentului de lansare a acesteia, ceea ce a scăzut impactul manifestării. Înainte ca USL să anunţe strategia pentru reforma administraţiei locale, în 11 iunie, Adevărul îl ”demasca” pe Liviu Dragnea, unul din liderii PSD care a organizat întâlnirea.

Scandalul sexual nu cadra însă cu un ziar quality, aşa cum vrea să fie Adevărul. Pretinsele mărturii sunt la a doua mână, date de persoane care au auzit sau ”ştiu” că aşa se întâmplau lucrurile. Protagonistele show-ului realizat de Click! pot fi lesne bănuite că urmăresc o popularitate ieftină, mai ales că fetele lucrează în echipa lui Lazarus şi încearcă să lanseze un nou post gen OTV. Nu mai amintim de calitatea persoanei care realizează interviul. De exemplu, aceasta întreabă: ”Sunt foarte tinere, ce dezvăluiri poate să facă ele?”.

Plasarea scandalului ”Sex cu fotomodele” într-un tabloid arată utilitatea unui trust media, ce poate transmite mesaje către toate categoriile de public. Rămâne ca următoarele atacuri la adresa Opoziţiei să fie lansate  în Tango, Ştiinţă şi Tehnică sau Anunţ Expres. Care ar fi o posibilă miză? Vezi mai jos:

Citeşte şi:

România discută recuperarea creanțelor la KazMunai Gaz: De Ce se împotrivește Patriciu

Diversiune: Florin Ghiulbelghian, un mason controversat, îl acuză pe Ponta de sex cu minore

Scandal sexual în lumea modei, cu întindere în politică, afaceri şi lumea interlopă

Robert Negoiţă neagă implicarea sa într-un dosar de trafic de persoane

Radu Mazăre: Sunt gagicar, dar nu am plătit niciodată pentru sex. Sunt ca Berlusconi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel