Sesiune extraordinară a Parlamentului, acuze grave. "Unele semnături au fost copiate"

PNL îl acuză pe Liviu Dragnea de sabotaj cu privire la convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului. Persoana delegată de șeful PSD pentru conducerea Biroului Permanent al Camerei Deputaților face dezvăluiri extrem de grave.

Partidul Național Liberal a cerut convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului după evenimentele din ziua de 10 august, din Piața Victoriei. În urmă cu puțin timp, Ludovic Orban a dat vina pe Liviu Dragnea pentru neconvocare."Noi am inițiat convocarea sesiunii, președintele Camerei a refuzat să convoace sesiunea extraordinară. Noi avem proiectele de hotărâri pentru acele comisii de anchetă, de asemenea textul moțiunii simple împotriva ministrului Carmen Dan. Faptul că nu se realizează această sesiune extraordinară este vina exclusivă a președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea care arată că nu dă doi bani pe regulamente, pe democrație...", a declarat Ludovic Orban. 

Acuze grave la adresa PNL

Carmen Mihălcescu, persoana căreia Liviu Dragnea i-a delegat atribuțiile, a făcut acuze extrem de grave cu privire la modul în care s-au creat listele cu semnături pentru convocarea sesiunii extraordinare. "Am ajuns în situația în care sunt doar 113 semnături pentru că domnul Bichineț a semnat de două ori și atunci am ajuns de la 114 la 113. În condițiile în care colegii nu erau în țară, mă întreb cum au semnat pentru că unele semnături au fost copiate de pe un proiect de lege trecut și ulterior anexate solicitării? Ne doream sesiunea extraordinară, pentru că asta nu este o problemă, este un proces absolut normal, însă atât timp cât eu având această poziție cu caracter temporar, respectiv astăzi rămânând președintele Camerei Deputaților, nu pot să risc și să îmi însușesc un lucru care din punctul nostru de vedere, al meu și al partidului, nu este legal și nu este regulamentar. Și acesta este motivul pentru care i-am rugat să își retragă solicitarea și să revină cu ea în acord cu regulamentul, iar dacă nu au vrut să facă lucrul acesta, din păcate sesiunea nu poate fi convocată în actualele condiții", a declarat Carmen Mihălcescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel