Serena Williams, mesaj emoționant după înfrângerea cu Osaka

Serena Williams s-a întors pe teren, după ce a devenit mamă. Rezultatele americancei sunt departe de cele care au consacrat-o, însă avertizează că va face tot ce-i stă în putință pentru a reveni în top.

Serena Williams a fost învinsă fără drept de apel de tânăra Naomi Osaka la Miami. Fostul număr 1 mondial a pierdut cu 6-3, 6-2, la cel de-al doilea turneu de la revenirea pe teren și totodată, cel de-al doilea consecutiv în care pierde în tururile preliminare. După meciul cu Osaka, americanca a refuzat să ofere declarații, însă joi, aceasta  a postat un mesaj motivațional cu o fotografie sugestivă în social media. Aceasta a anunțat că nu va ceda și că va munci din greu pentru a reveni în fruntea tenisului mondial.

Cea mai dură victorie din 2015

„Acum 4 luni, nu puteam să merg până cutia poştală. Voi continua să merg înainte şi voi ajunge acolo", a scris Serena Williams pe Instagram, atașând o fotografie de pe un teren de anduranță.

Serena Williams nu a mai înregistrat un eşec atât de categoric din primăvara anului 2015, când a fost învinsă de către Petra Kvitova. Americanca a înregistrat înfrângerea în semifinalele turneului de la Madrid, pe zgură, fiind învinsă în două seturi, 6-2, 6-3.

 

4 months ago I could not walk to my mailbox... but I will keep going forward and I'll get there. #StrongSure #WhatIsYourS

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) onMar 22, 2018 at 5:45am PDT

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel