Selly a glumit pe seama lui Cheloo

Selly a ajuns și la „iUmor”.

O confruntare între generații care se anunță cu scântei va avea loc sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, în prima ediție iUmor din cel de-al 11-lea sezon. 

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, va urca pe scena iUmor sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, ”înarmat” cu un roast la adresa celor trei jurați. Vlogger, cântăreț și actor, Selly este cunoscut pentru modul său relaxat de a aborda unele teme, așa că și confruntarea între generații de sâmbătă se anunță una cu scântei. Cum vor reacționa Delia, Cheloo și Mihai Bendeac și de ce Selly a fost condus afară din scenă de către cel din urmă jurat, cei de acasă pot afla sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție iUmor din cel de-al 11-lea sezon. 

2. -imagine fara descriere- (selly_si_mihai_bendeac_84104300.jpg)

VEZI ȘI: O recunoști? Doina Teodoru, ”școlărița” care l-a fermecat pe Mihai Bendeac, s-a schimbat mult. Cum arată acum

 

Precizări despre noul sezon iUmor

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și vor fi surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere. 

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel