O recunoști? Doina Teodoru, ”școlărița” care l-a fermecat pe Mihai Bendeac, s-a schimbat mult. Cum arată acum

O mai recunoști pe Doina Teodoru, „școlărița” care l-a fermecat pe Mihai Bendeac în cadrul emisiunii „iUmor”?

Doina Teodoru este câștigătoarea sezonului trei „iUmor” de la Antena 1. A reuşit să cucerească publicul cu o serie de glume acide la adresa juriului şi a altor vedete de televiziune. Întrebată cum i s-a schimbat viața după ce a câștigat sezonul, a răspuns astfel: „S-a schimbat destul de mult. Am intrat în echipa lui Mihai pentru „Băieți de oraș”. A fost o experiență extraordinară, m-am distrat teribil și am început să fac niște turnee de stand-up. Eu nu m-aș fi așteptat. Eu nu sunt comediant.”

Mihai Bendeac, despre Doina Teodoru. Roast la adresa juraților

„Eu când am văzut-o pe Doina Teodoru pentru prima data la iUmor, chiar am avut senzația că de mult timp nu mai văzusem o femeie atât de frumoasă”, spunea Mihai Bendeac în culisele emisiunii. 

De fiecare dată, concurenta a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii. „M-am uitat la iUmor la toate sezoanele și nu am înțeles de ce până acum toți oamenii spun lucruri oribile despre tine. Ba că mănânci prea mult, ba că ai case, ba că te duci în vacanțe, ba că sora ta e mai talentată decât tine. De ce să spună toate lucrurile astea? Noi deja știam toate lucrurile astea”, zicea Doina Teodoru despre Delia.

Talentul ei senzațional a ajutat-o să se remarce și când a venit la iUmor în 2020, imitând-o pe Dana Budeanu, în sezonul 8.

Spre deosebire de „școlărița” care a cucerit publicul iUmor, în viața reală, Doina Teodoru preferă să adopte o atitudine diferită. În majoritatea imaginilor are un look natural, iar pistruii ei atrag admirația celor care-i urmăresc activitatea în mediul online.  

Imagini publicate pe Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doina Teodoru (@doina.teodoru)

 

Ce spunea Doina Teodoru despre roast

„Roast-ul, pentru că aşa se numeşte colecţia de glumiţe răutăcioase, este un fenomen care, din punctul meu de vedere, nu este deloc exploatat în România. Poate că de asta a şi prins, de data asta. Mie nu mi-a plăcut deloc momentul meu de la audiţii, dar uite că m-a dus în finală. Sper ca, la un moment dat, să ajungem şi noi precum americanii, acolo unde roast-ul este ceva extraordinar, iar vedetele sunt onorate să fie invitate la astfel de lucruri", spunea Doina Teodoru într-un interviu dintr-o publicație locală despre experiența „iUmor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel