Seidler a spus de ce i-a chemat Iohannis pe USR-işti la Cotroceni

Cristian Seidler
Cristian Seidler

Cristian Seidler a explicat de ce i-a chemat preşedintele Klaus Iohannis pe miniştrii USR la discuţii la Palatul Cotroceni. 

"A fost o discuţie despre guvernare. De foarte mult timp se bate în spaţiul public toba pe tema neînţelegerilor din coaliţie şi dacă se întâlnesc doi miniştri de la două partide diferite, clar a fost vorba despre o neînţelegere. Nu, aşa se întâmplă într-o lume normală, se întâlnesc decidenţii, iar preşedintele face parte din executiv. Preşedintele Iohannis a dorit să se întâlnească cu miniştrii USR în mod special. E prima dată când suntem la guvernare şi a fost vorba despre ceea ce au planificat miniştrii USR PLUS în acest guvern.

Preşedintele Iohannis ne-a spus că susţine reformele pe care noi, cei de la USR PLUS le-am propus şi infirm orice idee despre orice tensiune în coaliţia de guvernare pentru care ar fi fost nevoie de această întâlnire. S-au discutat chestiuni punctuale de colaborare între Guvern şi preşedinte", a declarat, joi seara, la România TV, Cristian Seidler. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel