Scandal la ”Vocea României”. Producătorii, acuzați de nepotism

Chiar dacă este prezentat drept un concurs în care merg mai departe doar concurenții care au cu adevărat ceva de spus – se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Potrivit unor surse din Pro TV citate de Click.ro,  a existat un participant care a fost favorizat la "Vocea României".

Este vorba despre cazul tânărului nigerian care, în ediția de sâmbăta trecută, i-a făcut pe cei patru jurați să întoarcă scaunele, fiind cuceriți de calitățile sale vocale. Loredana Groza, Horia Brenciu, Smiley, dar și Marius Moga – toți au părut surprinși să-l vadă acolo pe Muneer Al Obeidii, tânărul în vârstă de 29 de ani, originar din Abu Dhabi. Conform publicației citate, concurentul se cunoștea foarte bine cu cei de acolo, mai ales cu producătoarea-șefă Mona Segall, venirea lui fiind astfel una aranjată.

„Povestea lui e falsă. Muneer nu e sărac așa cum s-a dat de înțeles. Poate cel mai important detaliu: Muneer e prieten bun cu Mona Segall, producătoarea de la «Vocea României», şi e iubitul Roxanei Paulică, producătoare şi ea la emisiune", a povestit o sursă din PRO TV pentru Click.ro.

Smiley a dat de înțeles că-l ştia pe Muneer: „Eu îl cunosc pe Muneer, am lucrat cu el, e un tip extrem de talentat". Apoi i-a adresat câteva cuvinte: „«Vocea României» te va ajuta foarte mult, mă bucur mult că ai venit. Mi-ar face o deosebită plăcere să lucrăm în continuare împreună". Totuşi, tânărul a ales-o ca mentor pe Loredana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel