Urmărește emisiunea live


Scandal după Eurovision 2015. România ar putea urca în clasament

Punctajul oferit de două țări la ediția din acest an a concursului Eurovision ar putea fi șterse, întrucât a fost încălcat regulamentul celei mai longevivă competiţii muzicale anuală de televiziune din lume.

Macedonia şi Muntenegru au încălcat în seara de 23 mai 2015 regulamentul Eurovision, oferind în proporție de 100% rezultatele televotingului, în loc să ofere media dintre voturile juriului și voturile publicului, cum a fost obligată fiecare țară, scrie romaniatv.net.

"Rezultatele Macedoniei şi Muntenegrului pentru marea finală au fost anulate după consultarea PricewaterhouseCoopers, supervisor independent al concursului. În ambele ţări, punctajul acordat a fost în proporţie de 100% cel de la televoting. Cazul celor două ţări va fi discutat în următoarea întâlnire a grupului, în iunie", se arată într-un comunicat remis presei de biroul de presă al Eurovision.

Călin Goia, atac la adresa delegației României la Eurovision

Dacă voturile celor două state se va anula, România va urca două poziții în clasamentul final, de pe locul 15 pe poziția a 13-a. 

Macedonia a acordat cele 12 puncte Albaniei, iar Muntenegru melodiei care a reprezentat Serbia în concurs. De altfel, melodia interpretată de trupa Voltaj pe scena concursului organizat la Viena nu a primit niciun punct de la cele două țări.

Sâmbătă noapte, Eurovision 2015 și-a desemnat câștigătorul: MANS ZELMERLOW, interpretul melodiei - HEROES, care a reprezentat Suedia în concurs.

Mircea Geoană, avertisment după alegerile regionale din Spania: Același lucru se va întâmpla și în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel