România - Andora, scor 4 - 0, în preliminariile CM - 2014

Torje
Torje

România a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (2-0), reprezentativa Andorrei, în cel de-al doilea meci susţinut în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Aceasta este prima victorie a României pe Arena Naţională, după remizele cu Franţa, Belarus şi Uruguay.

 Golurile partidei au fost marcat de Torje '29, Lazăr '44, Gomes '90+1 autogol şi Maxim 90+3.

 România a deschis scorul în minutul 29, când după o acţiune purtată de Tănase pe partea stângă, acesta a pasat la Costin Lazăr, care a prelungit pentru Marica, acesta i-a pasat lui Torje, care a şutat din prima de la 14 metri lateral dreapta la colţul lung.

 În minutul 44, Costin Lazăr a înscris cu un şut de la 22 de metri.

 În minutul 90+1, Găman a reluat spre poartă cu o lovitură de cap o centrare venită de pe partea stângă, mingea a lovit bara, însă aceasta a ricoşat din spatele portarului Gomes în poartă.

 Alexandru Maxim a dus scorul la 4-0, care după o acţiune personală pe partea stângă, a şutat la colţul scurt al porţii apărate de Gomes.

 Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost huiduit de către spectatorii prezenţi în stadion în momentul în care l-a înlocuit pe Bogdan Lobonţ. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Tănase în minutul 80, când a fost schimbat de Alexandru Maxim. De altfel, Tănase a fost huiduit de mai multe ori de toţi suporterii prezenţi la meci.

România: Lobonţ (Tătăruşanu '46) - Măţel, Chiricheş, Găman, Raţ - Bourceanu, C. Lazăr - Torje, Grozav, Tănase (Al. Maxim '80) - Marica (Rusescu '54). Antrenor: Victor Piţurcă.

 Andorra: Gomes - Rodrigues, E. Garcia, Lima, M. Garcia - Ayala, Vieira - Clemente (Moreno Marin '86), Pujol Lorenzo (Britos '80) - Gomes Perez (Silva Garcia '70). Antrenor: Jesus Luis Alvarez.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel