Românca Miss Asia: Am luat acest medicament. Stând la etajul 30, nu știam dacă pot să mă controlez și să nu mă trezesc și să sar

Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, povestea Larisei, românca ce a cucerit inimile asiaticilor. 

„O să auziți povestea unei femei foarte frumoase, fiică de preot. Larisa a câștigat inima asiaticilor la Miss Asia”, a spus Mihai Gâdea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3. 

Larisa și-a spus povestea de viață, la un moment dat dezvăluind că s-a luptat cu depresia. 

„Alergam mult la castinguri, 14 pe zi, metrouri, stres, nu reușeam să mănânc cum trebuie. Mâncam multe dulciuri și ciocolată, pentru a-mi crește energia în timpul zilei. Am făcut o acnee foarte urâtă. Începeam să pierd joburile. Ei mă luau după poze, când ajungem acolo, spuneau n-avem ce face cu tine. Ei nu editează pozele. Ca model, ajungi să faci 3.000 de poze pe zi, schimbi 200 de ținute pe zi. M-am întors în țară să fac un tratament pentru acnee. Efectele tratamentului, după opt luni, s-au văzut în depresie și dorința de a-mi pune capăt zilelor”, a spus Larisa. 

Ulterior, a detaliat subiectul: „Mă trezeam că plâng și nu înțelegeam de ce. (...) Am început să citesc pe Internet. Am oprit tratamentul brusc, deși nu era recomandat. Dar începea să-mi fie frică de mine și începea să-mi fie frică seara. Stând la etajul 30, nu știam dacă pot să mă controlez și să nu mă trezesc și să sar. Nu era o dorință a mea. (...) E o stare pe care nu poți să o explici. Mă bucur că am depășit-o!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel