Ritualul magic pentru arborele banilor: îți va aduce mai mulți bani în casă și vei avea stabilitate financiară

Ritualul magic pentru arborele banilor, va aduce mai mulți bani în casă și vei avea stabilitate financiară. Sursa - pixabay.com
Ritualul magic pentru arborele banilor, va aduce mai mulți bani în casă și vei avea stabilitate financiară. Sursa - pixabay.com

Există plante speciale care pot atrage bogăția și stabilitatea financiară în casă.  

Una dintre astfel de plante este arborele banilor. Pentru a atrage bunăstarea financiară, trebuie să ai în casă această plantă. Și, de asemenea, este foarte important să fii pozitiv și să crezi că planta te va ajuta.

Cu toate acestea, în realitate, nu totul este atât de simplu. Pentru a atrage bani în casă cu ajutorul plantelor, trebuie să alegi cea mai potrivită plantă pentru tine. Arborele banilor are frunze verzi de diferite nuanțe, așa că alege nuanța care îți place cel mai mult.

Cum se îngrijesc orhideele ​​iarna. Secretul care salvează plantele


Această plantă are un efect pozitiv asupra bunăstării generale a oamenilor care locuiesc în casă. Uleiurile esențiale, care se regăsesc în frunzele și tulpina plantei, vă pot îmbunătăți starea de spirit și funcția creierului.

O persoană în a cărei casă crește arborele banilor se simte bine, este capabilă să lucreze mult și poate lua decizii rapide. Dacă vrei să-ți îmbunătățești bunăstarea financiară, cel mai bine ar fi să plasezi planta pe biroul la care muncești.

 

Iată ritual magic pe care trebuie să-l faci

 

Înainte de a planta arborele banilor, este necesar să pui  6 monede de orice fel pe fundul ghiveciului. În timp c eo faci, imaginează-ți că este o persoană prosperă și bogată și, de fiecare dată când vei uda planta, amintește-ți asta.

Ca urmare, această metodă este un program pentru succesul financiar viitor. Dacă deja ai o plantă adultă în casă, atunci în acest caz, poți îngropa monedele în stratul superior al pământului din ghiveci și să repeți aceleași acțiuni. În plus, poți decora floarea cu panglici roșii cu monede atașate.

 

 

Cu ajutorul acestui condiment, orice floare din casă va înflori. Chiar și un cactus

 

Un condiment, folosit des în bucătărie, este un stimulator care poate declanșa înflorirea plantelor din ghivece.   

Suntem siguri că acest condiment simplu și accesibil este în aproape fiecare bucătărie. Grădinarii susțin că acest condiment este potrivit nu doar pentru gătit, ci și pentru îngrijirea plantelor

Mai exact este vorba despre scorțișoară. Este un stimulator care poate declanșa înflorirea plantelor din casă. Și este, de asemenea, un antiseptic foarte puternic: imunitatea plantelor va fi la maximă după folosirea scorțișoarei.

Nu este un secret pentru nimeni că plantele de interior au nevoie de îngrijite specială. Prin urmare, ca să se simtă bine în cameră, asigurați-vă că le oferiți nu doar apă, ci și hrană.

Tăiați crizantemele și acoperiți-le cu un strat de pământ: metoda care promite o înflorire abundentă

Dacă nu doriți să utilizați substanțe chimice, atunci scorțișoara este o modalitate excelentă. Este suficient să presări puțină scorțișoară, literalmente o jumătate de linguriță, pe suprafața pământului în ghiveci o dată pe lună. După aceea, udați  florile în mod obișnuit. În acest fel, plantele vor fi protejate de orice răni.

Două îngrășăminte naturale sunt pe placul plantelor tale. Grădinarii au dezvăluit secretul

Iarna, florile din casă trebuie hrănite.Pentru aceasta, puteți folosi o soluție din scorțișoară: amestecați 1 litru de apă cu 1 lingură de scorţişoară Infuzați soluția o zi întreagă. Apoi turnați câte o lingură de infuzie în fiecare ghiveci. Țineți minte că apa cu scorțișoară este un supliment foarte puternic, așa că nu trebuie să-l utilizați o dată pe lună. Aceeași metodă de hrănire este potrivită și pentru plante din grădină, care vor fi protejate. 

 

Simbol al necazului sau al iubirii: de ce superstițiile interzic să ținem trandafiri în casă

 

În natură, există astfel de plante care sunt capabile să atragă problemele în viața celor care le cultivă.

Florile de dragoste pot fi un magnet pentru diverse probleme. Mulți oameni sunt obișnuiți să aleagă trandafiri. Dar această floare nu poate fi adusă în casă, potrivit credințelor populare.

De altfel, există o listă specială de flori care servesc drept magneți care atrag ghinionul. Și când o persoană aduce o astfel de floare periculoasă în casă, se poate trezi cu zeci de necazuri.

Trandafirii sunt preferați de femei și de persoanele romantice. Dar oricât de atractivă ar fi floarea, există un pericol ascuns în ea.

Bioenergeticienii spun că trandafirul are proprietăți utile, dar și periculoase. Energia acestei plante poate deveni un talisman împotriva  ochilor răi și își ajută pe proprietarul  să atragă norocul și bunăstarea. Dar atunci când trandafirii încep să se ofilească, proprietarii lor se confruntă cu probleme.

Tocmai ai cumpărat o plantă de busuioc? Iată ce trebuie să faci ca să reziste mai multe luni

Trandafirii necesită o manipulare atentă, deoarece sunt foarte capricioși. Acest tip de plantă nu poate să prindă rădăcini în fiecare casă. Depinde de energia favorabilă a spațiului. Dacă atmosfera din jur se potrivește trandafirului, acesta devine fermecător. Dacă nu-i place ceva, se transformă într-o floare vampir. Și apoi începe să atragă energia de la persoanele din casă.

Pentru a înțelege cum trandafirii se simt bine în casa ta, ar trebui să aduci mai întâi o floare. Și dacă nu vezi schimbări, înseamnă că floarea se simte bine în casa ta.

Iubitorii acestei plante susțin că trandafirii nu prezintă niciun pericol. Dar pentru o atmosferă favorabilă în casă, este mai bine să nu riscați și să vă decorați interiorul cu această plantă.

Trandafirul chinezesc este considerat o floare periculoasă, capabilă să aducă probleme în viața proprietarilor săi. Această plantă atrage ghinion și reprezintă un adevărat pericol pentru oricine încearcă să se apropie de ea.

Doar persoanele curajoase decid să păstreze această floare acasă. Este un vampir recunoscut și devine periculos atunci când înflorește. Atrage multă energie din orice spațiu pentru a crește rapid. Dacă nu are energie suficientă, atunci atrage energie de la peroanele din casă.

Cum să crești usturoiul pe balcon? Rezultatul te va surprinde

În același timp, trandafirul este considerată o floare a iubirii. Bărbații preferă să o ofere femeilor iubite. Unele persoane  cred că un trandafir poate provoca gelozie și certuri într-o relație. .

O floare cu aspect frumos poate fura de la o femeie frumusețea și energia. Pentru propria siguranță, femeilor nu li se recomandă să folosească produse cosmetice pe bază de ulei de trandafiri.

Dar există și persoane, care, în ciuda pericolului și avertismentelor, au capacitatea de a se înțelege cu florile. Pentru nativii din zodia Rac, această floare este un adevărat talisman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel