REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Radu Tudor: "O surpriză. Destul de greu de suportat"

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a comentat rezultatele finale ale alegerilor prezidențiale 2014, furnizate, în urmă cu scurt timp, de BEC. 

"N-aș fi crezut că Victor Ponta o să atingă o cifră cu patru în față. Eram aproape convins că suporterii domniei sale aduc în opinia publică acest optimist destul de puternic. Cert este că Victor Ponta face o surpriza destul de frumoasă", a comentat Radu Tudor, la Antena 3. 

Jurnalistul a subliniat el se aștepta la un procent de 39%- pentru Victor Ponta- la 31%- pentru Klaus Iohannis. Radu Tudor a explicat procentul de 40% obținut de Victor Ponta prin "calitatea lui de om politic tânar, care beneficiază și de valul uriaș de simpatie pe care l-au generat USL și votanții anti- Băsescu". 

Jurnalistul Radu Tudor a precizat că psihologic, faptul că este 40%, nu 39%, înseamnă destul de mult din punct de vedere psihologic, adăugând că "diferența este de un milion de voturi între Victor Ponta și Klaus Iohannis, una destul de greu de suportat". 

"Procentual, Victor Ponta are nevoie de 12 procente ca să fie președinte al României, Klaus Iohannis are nevoie de 22 de procente. Victor Ponta are nevoie de 1,3 milioane de voturi, iar Klaus Iohannis are nevoie de 2,3 milioane de voturi. Este surprinzător că Victor Ponta reușește la doar 24 de ore să aibă sprijinul și al lui Corneliu Vadim Tudor și al lui Kelemen Hunor", a mai precizat Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel