Revoltă pe Facebook. Bogdan Ioan, făcut praf: O glumă proastă!

Bogdan Ioan
Bogdan Ioan

Bogdan Ioan a fost desemnat, vineri, marele câștigător Vocea României, sezon 8. Bogdan a ieșit învingător în urma voturilor acordate de telespectatori.

La scurt timp după aflarea câștigătorului de la Vocea României, sezon 8, mediul online s-a împărțit ăn două tabere. Unii au lăudat talentul lui Bogdan Ioan, în timp ce alții l-au pus la zid.

Critici DURE la adresa lui Bogdan Ioan


Mulţi se declară dezamăgiţi, consideră că a fost cel mai slab finalist şi că este „doar un imitator al lui Michael Jackson".

„Nu merita categoric! A fost cel mai slab dintre finalişti ! Dora e cea mai talentată şi sigur va avea un viitor strălucit! Ea este Vocea României 2018! Felicitări!"

„O glumă proastă! Băiatul ăsta era pentru locul 4"

„Marea măsluială a României! Nu merita!"

„După Românii au talent a venit şi vremea Vocii României să ne arate că nu contează munca, voinţa, talentul, ci contează doar ratingul proteveului. Regulile trebuiesc schimbate, să câştige cine ştie muzică, nu imitatori, fie ei şi de MJ. Fetele au cântat superb, au arătat că pot cânta orice. Păcat, dezamăgire totală", au fost câteva dintre comentariile dure.

VEZI ȘI BOGDAN IOAN, CÂȘTIGĂTOR Vocea României 2018. Controversă: "Se știa! Făcătură!"

Netaxat nu a scăpat nici concursul Vocea României, despre care criticii l-au asociat cu guvernarea PSD.

„Numai concurs de voci nu a fost! Nu a câştigat vocea, păcat! Băiatul ăla trebuia să fie pe ultimul loc din cele patru!",

„Cam aşa a fost în 2016 când românii nu au ieşit la vot..."

„Dovada că românii nu ştiu să voteze"

„Nu poţi să te miri că la Vocea României a câştigat cel mai slab finalist. Până la urmă şi PSD a ieşit câştigător în urma votului popular"

„Într-o ţară unde populaţia votează tot felul de plagiatori, câştigătorul nu putea fi decât un imitator. România nu poate fi impresionată de momente originale, de momente lucrate, românilor le este de ajuns un imitator. Asta nu înseamnă că acest băiat nu are voce. Are, dar cântă tot ca şi cum ar fi Michael. Cred că el nu avea ce căuta în finală. Fetele au avut momente faine, lucrate, cu părţi originale, dar..."

Fanii îî iau apărarea câștigătorului Vocea României, sezon 8


Câştigătorul Vocea României are și fani, care îî laudă reușita de la Vocea României.

„Când ai în spate un curent muzical fabulos şi imiţi aproape perfect, nu ai adversar pe această planetă".

„Poate că nu a fost cea mai bună voce, dar a fost, cu siguranţă, DEOSEBIT. Asta a votat publicul, ceva ieşit din tiparele cu care ne-am obişnuit până acum. Bravo Bogdan, bravo Smiley!"

„Ce răi sunt oamenii! Bogdan nu are studii muzicale ca toţi de acolo şi o voce foarte bună".

„Felicitări, Bogdan! Nu băga în seamă răutăţile gratuite! Meriţi din plin acest trofeu! Ai talent, transmiţi emoţie şi se vede că muzica cântată de tine vine din suflet, iar asta contează cel mai mult! Ai reuşit să trezeşti în oameni emoţia... ceea ce e peste orice altceva! Bravo".

CITEȘTE ȘI Cine este Bogdan Ioan, marele câștigător Vocea României, sezon 8

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel